LegaleBookmaker.nl nl

Champions League finale voorspelling 2023

door LegaleBookmaker van
Champions League finale voorspelling 2023

De laatste wedstrijd van het Champions League seizoen 2022/2023 belooft een waar spektakel te worden en graag kijken wij alvast vooruit naar onze Champions League finale voorspelling voor de wedstrijd tussen Manchester City en Internazionale!

Wie is de favoriet om de Champions League finale 2023 te winnen en waar kun je het beste terecht om te wedden op Manchester City vs Internazionale? Je leest het hier, in onze Champions League voorspellingen, waarin we gratis wedtips en de beste odds met je delen.

1. De grote favoriet voor de Champions League finale 2023

De grote favoriet voor de winst in de Champions League finale 2023 is zonder twijfel Manchester City, en dat zien we terug in de bookmaker odds, waar winst voor City een odd van 1.45 heeft tegenover 8.00 voor winst voor Inter.

Manchester City is aan een fenomenaal seizoen bezig, met hun nieuwe sterspeler Haaland, die vrijwel iedere wedstrijd tot scoren komt. De Premier League titel is al binnen en de FA Cup zal waarschijnlijk ook nog aan de prijzenkast worden toegevoegd voordat ze het 2022/2023 seizoen met perfectie afsluiten door de Champions League te winnen.

2. Wedden op de Manchester City - Inter

Je kunt natuurlijk bij iedere bookmaker wedden op de Champions League finale, maar de odds kunnen per bookmaker verschillen. De beste odds vind je doorgaans bij bet365, Unibet en Betcity.

Ook andere legale goksites in Nederland bieden weddenschappen voor de Champions League finale aan, dus check welke bookmaker jouw aanspreekt en profiteer van een leuke welkomstbonus met onze promotiecodes.

3. Champions League finale wedtips

Voordat we onze voorspelling van de Champions League finale afsluiten, kijken we graag nog enen naar een aantal interessante wedtips om in te zetten op City vs Inter.

Dat City de CL finale moet kunnen winnen is duidelijk en inzetten op winst voor City is dan ook een veilige bet, maar het potentieel voor grote winst is hier ook erg beperkt, waar de odd slechts 1.45 is. Wil je geld verdienen met wedden op de Champions League finale, dan zal je dus naar andere weddenschappen moeten kijken.

Zo kun je inzetten op Manchester City om beide helften te winnen tegen de odd 2.08, wat goede waarde biedt. Wat betreft doelpuntenmakers is Haaland natuurlijk de veiligste optie, maar de odd voor een doelpunt van de Noorse spits is slechts 1.66. Je zou dus ook kunnen kijken naar een bet op een doelpunt van Alvarez, die goed in vorm is en waarvoor de odd 2.90 staat. Ook voor een doelpunt van Gundogan is goede waarde te vinden met een odd van 4.30.

4. Onze voorspelling voor de Champions League finale

Wat ons betreft lijkt het erop dat Manchester City de Champions League finale van 2023 zal gaan winnen, iets dat we al sinds de start van het seizoen hebben gezegd. Tegen Inter moet City toch ook meer dan één keer tot scoren kunnen komen en binnen de reguliere speeltijd de wedstrijd kunnen winnen.

reageer ChampionsLeagueFinaleVoorspelling2023
Reacties (2)
Shhh-they-listen
Shhh-they-listen 9 maanden geleden
Mee eens, City gaat dit seizoen voor de perfecte score
Speel bewust 18+