LegaleBookmaker.nl nl

Gratis Online Wedden op Sport

door Legale Bookmaker van
Gratis Online Wedden op Sport

Bij LegaleBookmaker kun jij gratis online wedden op sport, in onze 1x2 betting competitie met een wekelijkse prijzenpot van €150. Dit is de perfecte manier om je vaardigheden te verbeteren en om jouw resultaten te vergelijken met die van andere sportliefhebbers van over de hele wereld.

In onze gratis 1x2 competitie, de Super Tipster wedstrijd, moeten spelers iedere dag de uitslag van een aantal geselecteerde sportwedstrijden voorspellen. De rankings worden dagelijks geüpdate, zodat jij altijd kunt checken hoe je het doet in vergelijking met de andere deelnemers.

Aan het einde van iedere week wordt de prijzenpot van €150 verdeeld over de spelers die de meeste wedstrijden correct hebben voorspeld en het meeste punten hebben binnengesleept. De hoodprijs voor de winnaar bedraagt €50!

Zie jij dit ook wel zitten? Lees dan snel verder! In dit artikel vertellen we je precies hoe jij vandaag nog je eerst voorspelling doet en echte geldprijzen kunt winnen met gratis online sportwedden.

1. Wat is de Super Tipster competitie?

De Super Tipster competitie van LegaleBookmaker is een gratis betting wedstrijd waarin spelers iedere dag 1x2 voorspellingen delen en zo meedingen voor de wekelijkse prijzenpot van €150.

In de Super Tipster wedstrijd worden iedere dag een aantal vragen over sportwedstrijden gesteld. Het is aan de spelers om hun weddenschappen te plaatsen en de uitslag van de wedstrijd te voorspellen aan de hand van het 1x2-wedsysteem. Je hoeft dus alleen maar te verspellen wie de wedstrijd wint, of dat het in een gelijkspel eindigt.

Net als bij een bookmaker zijn er odds verbonden aan iedere mogelijke uitkomst. Na afloop van de laastste wedstrijd worden je punten, gelijk aan de odds van de door jou correct voorspelde uitslagen, bij elkaar opgeteld. De 7 spelers die aan het einde van de week het meeste punten hebben verdelen de prijzenpot van €150 in totaal.

gratis weddenschappen competitie Win tot €50 per week met gratis weddenschappen in de Super Tipster competitie!

2. Win cashgeld met gratis online weddenschappen

Cash-geldprijzen winnen door gratis online weddenschappen te plaatsen. Het klikt haast te mooi voor woorden, maar bij LegaleBookmaker kan het toch echt! Je hoeft hiervoor alleen maar een gratis account te openen op onze website en iedere dag eventjes een minuutje inloggen om jouw 1x2 voorspellingen voor die dag te delen. Een kleine moeite voor een kans op de hoofdprijs van €50 per week dus! In ons artikel over handleiding betbuilder weddenschappen vind je hoe je sportweddenschappen kan plaatsen op een nieuwe manier!

3. De prijzenpot van de wedcompetitie telt €150 per week

De totale prijzenpot van onze gratis wedden competitie telt €150 per week. Hiervan is €115 weggelegd voor de beste spelers van de week, met het hoogste aantal punten. De resterende €35 wordt verdeeld over de spelers met de “coupon van de dag”.

De prijs voor de coupon van de dag is een extra €5 voor de speler die op één dag het hoogste aantal punten heeft gehaald. Iedere dag van de week valt er dus €5 extra te winnen. Deze prijs kan door iedereen worden gewonnen, ongeacht je positie in de ranking.

De €115 voor beste spelers van de week wordt verdeeld over de 7 deelnemers die aan het einde van de week het hoogste staan in de ranking. De grootste prijs is voor de winnaar en bedraagt €50, terwijl de tweede plek goed is voor €25 en de derde plek nog €15 oplevert.

Positie in ranking Geldprijs
1e plek €50
2e plek €25
3e plek €15
4e plek €10
5e plek €5
6e plek €5
7e plek €5
Coupon van de dag €5 (per dag)
Totale prijzenpot €150

De prijzen worden uitbetaald via PayPal. Het is dus belangrijk dat je je PayPal-adres aan je account koppelt voordat je begint met het voorpellen van wedstrijden in de gratis wedden competitie.

4. Voordelen van gratis online wedden

Het grootste voordeel van gratis wedden bij LegaleBookmaker, is dat het echt gratis is. Je hoeft niet eerst geld te storten om een gratis weddenschap vrij te spelen. Ook is het niet nodig om na het winnen van je gratis weddenschappen nog iets te doen voordat je het geld mag ontvangen.

Prijzen worden na afloop van iedere week direct overgemaakt naar de PayPal-rekeningen van de winnaars en worden uitbetaald als cashgeld. Zo kun je gratis online wedden oefenen voordat je voor echtgeld gaat inzetten bij een bookmaker. Weten bij welke bookmaker je het beste je online weddenschappen kunt plaatsen? Check ons overzicht van betrouwbare bookmakers in Nederland.

Verder maak je buiten het klassement om, ook iedere dag kans op de extra prijs van €5 voor de coupon van de dag. Zelfs als je dus een keer een dagje mist en wellicht niet meer als eerste zal eindigen in de rankings, is het toch de moeite waard om gewoon weer even je gratis weddenschappen te plaatsen, want wie weet win je die dag wel de coupon van de dag!

5. Gratis wedden bij een bookmaker

Natuurlijk kun je ook gratis wedden bij online bookmakers, al zitten hier wel voorwaarden aan verbonden. Bij Nederlandse bookmakers worden op het moment van schrijven echter geen echte gratis sportweddenschappen aangeboden. Wel kun je er gratis weddenschappen vrijspelen door een storting te doen en op een wedstrijd in te zetten. Voordat je bij een goksite gaat spelen, kan je ook de wiskundige werkwijze van roulette checken.

Om te kunnen profiteren van een gratis online weddenschap bij een online bookmaker zal je er een account moeten openen met een van onze promotiecodes. Zo kun je gratis wedkrediet verkrijgen met onze bet365 bonus code.

Profiteer van gratis weddenschappen bij legale online bookmakers

bet365
bet365
Bonus Sports
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen
Promotiecode

Meer informatie over de gratis online sportweddenschappen bij deze bookmakers vind je hierboven. Check wel altijd even de voorwaarden voor je een gratis online weddenschap accpteert.

6. Meld je aan voor de gratis wedden competitie

Wil je liever echt gratis wedden en toch kans maken op mooie geldprijzen? Meld je dan aan voor de Super Tipster competitie van LegaleBookmaker. Zo kun jij eerst gratis online wedden op sport alvorens je het voor het echt probeert bij de bookmaker!

reageer GratisOnlineWeddenOpSport
Reacties (0)
Speel bewust 18+