Voorspelling België - Kroatië

door LegaleBookmaker van
Voorspelling België - Kroatië

In dit artikel lees je onze voorspelling België - Kroatië, de laatste groepswedstrijd voor de Rode Duivels in groep F op het WK 2022. We vertellen je graag meer over de eerder gespeelde wedstrijden tussen de Kroaten en de Belgen. Verder delen we een aantal tips om te wedden op België vs Kroatië met de odds en leuke bonussen.

1. Onderlinge historie Team A vs Team B

Er bestaat aardig wat onderlinge historie tussen België vs Kroatië, zowel voor vriendschappelijke wedstrijden als voor EK/WK duels.

In totaal speelden de Rode Duivels al 9 keer eerder tegen de Kroaten. De Belgen wisten de laatste 2 wedstrijden te winnen van de Kroaten, inclusief een vrij recente ontmoeting op 6 juni 2021. Deze wedstrijd wonnen de Belgen met 1-0 van de Kroaten en het winnende doelpunt werd genoteerd op naam van Romelu Lukaku.

De laatste keer dat België verloor van de Kroaten was in 2010. Toen won Kroatië met 1-0 tijdens een vriendschappelijk duel van België. Zullen de Belgen ook dit keer de trend weten voort te zetten?

2. Gratis België – Kroatië wedden tips

Kijk jij ook zo uit naar de wedstrijd en ben je op zoek naar gratis België – Kroatië wedden tips? De belangrijkste vraag blijft daarom, hoe belangrijk een overwinning is voor België of Kroatië tijdens deze wedstrijd? Van Canada verwachten we niet veel, maar misschien laten de Belgen of Kroaten zich verrassen tegen Marokko? Meer daarover lees je in onze België vs Marokko wedstrijdvoorspelling.

Wij denken dat deze wedstrijd daarom voor de Kroaten urgenter zal zijn dan voor de Belgen. Iets waarvan wij verwachten dat de Belgen van kunnen profiteren. Wij verwachten zeker dat er gescoord gaat worden en vinden daarom de 3 goals of hoger een interessante weddenschap die je zal kunnen plaatsen bij bet365 en Betcity. Daarnaast verwachten wij dat de Belgen ook in deze laatste wedstrijd sterk zullen spelen. De Kroaten moeten wel winnen, waardoor er zich veel kansen om te scoren zullen voordoen voor België.

Kijk daarom vooral ook naar de België – Kroatië odds voor een winst van de Rode Duivels met minimaal 2 doelpunten verschil. Ook zal veel extra waarde te verdienen zijn aan een weddenschap op Romelu Lukaku en dat hij net als in de vorige wedstrijd opnieuw zal scoren tegen Kroatië.

3. België vs Kroatië kansen vergelijken

Bij de twee grote bookmakers Betcity en bet365 kan je de België vs Kroatië kansen vergelijken. Wij verwachten dat België de toch favoriet voor deze wedstrijd is en met overtuiging zal gaan winnen.

Maar als je van risico houdt, dan zal er zeker ook veel extra waarde te verdienen zijn als je op een gelijkspel durft te wedden op bijvoorbeeld bet365 of Betcity. Hou daarom dus de 1x2 odds in aanloop naar deze wedstrijd goed in de gaten. Naarmate er meer geld naar de favorieten gaat, wordt de notering voor een gelijkspel steeds aantrekkelijker om op te wedden.

Op de bookmaker sites van bet365 en Betcity vind je de beste odds voor België vs Kroatië. Bij beide bookmakers ben je steeds verzekerd van een snelle uitbetaling bij winst.

Zet in op België vs Kroatië bij Nederlandse bookmakers

Bet365
Bet365
Bonus Sports
Wedkredieten tot €100
Bonuscode
BCODE
Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus

Ben je woonachtig in België dan zijn de bovenstaande bookmakers en hun promoties niet voor jou beschikbaar. In dat geval raden wij Belgische gelicentieerde bookmakers aan, zoals betFIRSR en Bet777.

Zet in op België vs Kroatië bij Belgische bookmakers

betFIRST
betFIRST
Bonus Sports
Cash-out & Combo+ weddenschappen
Promotiecode
JOHNNYBET
Bet777
Bet777
Bonus Sports
Pulse Betting - Win de Jackpot
Promotiecode
johnnybet

4. Onze België – Kroatië prognose

Als we kijken naar onze België – Kroatië pronostiek, dan heeft Kroatië een indrukwekkende C.V. op grote toernooien waar we rekening mee dienen te houden. Maar voor deze wedstrijd zetten we vol overtuiging in op de voorspelling dat België wint van Kroatië. De vorm van de Belgen is uitstekend en dat hebben ze ook al eerder in de meest recente wedstrijden tegen de Kroaten laten zien. Wij voorspellen dat Romelu Lukaku minimaal 1 keer scoort voor de Belgen en zij van Kroatië gaan winnen. Of ze uiteindelijk ook de finale zullen halen? Daarover lees je meer in onze WK-finale voorspelling!

5. Dit moet je weten over België - Kroatië op het WK

5.1 ⚽️ Won België de laatste wedstrijd tegen Kroatië?

De laatste wedstrijd België vs Kroatië was op 6 juni 2021 tijdens een vriendschappelijk duel en werd met 1-0 gewonnen door België.

5.2 ⚽️ Wanneer speelt België tegen Kroatië?

België speelt de derde en laatste groepswedstrijd van het WK tegen Kroatië, op 1 december 2022 om 16:00 Nederlandse tijd.

5.3 ⚽️ Waar kan ik wedden op België - Kroatië?

Wedden op deze wedstrijd met jouw voorspelling voor België - Kroatië kan bij online bookmakers als bet365 en Betcity in Nederland, of betFIRST in België.

reageer VoorspellingBelgië-Kroatië
Reacties (0)
Speel bewust 18+