Voorspelling Nederland - Senegal

door LegaleBookmaker van
Voorspelling Nederland - Senegal

In dit artikel lees je onze voorspelling Nederland - Senegal op het WK voetbal 2022. Deze wedstrijd is ook de eerste wedstrijd in groep A van het Nederlands Elftal. Oranje wordt als favoriet gezien voor de winst, laten ook de Nederland - Senegal odds zien: 1.67 voor Nederland tegenover 5.00 voor Senegal bij bet365.

Verder lees je hier waar je de beste odds en bonussen kan vinden, en delen we speciale tips voor wedden op Nederland – Senegal. Na het lezen van dit artikel weet jij dus precies wat de beste weddenschappen en voorspellingen zijn voor de uitslag van Nederland – Senegal op het WK 2022 in Qatar, zodat je met meer vertrouwen je bets aan kunt gaan.

1. Onderlinge historie Nederland vs Senegal

Nederland en Senegal hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld en er is dus geen Nederland vs Senegal historie beschikbaar. Maar we weten zeker dat het een spannende wedstrijd gaat worden. Senegal is de huidige kampioen van Afrika en daarmee een echt sterke tegenstander voor Oranje.

De absolute sterspeler van Senegal is Sadio Mané die bij Liverpool speelt. Ter illustratie: Sadio Mané scoorde gemiddeld elke andere wedstrijd voor Liverpool in de Engelse Premier League. Daarnaast regelde Sadio Mané al 3 goals en 2 assists voor Senegal tijdens de 7 kwalificatiewedstrijden voor dit WK.

2. Gratis Nederland - Senegal wedden tips

Er zijn helaas geen statistieken uit het verleden beschikbaar voor speciale tips om te wedden op Nederland – Senegal. Toch verwacht een ruime meerderheid van de experts dat Nederland de wedstrijd gaat winnen.

Een overgrote meerderheid verwacht ook dat er minimaal 1,5 goals gescoord gaat worden. Zowel Nederland als Senegal hebben beide de potentie om minimaal twee doelpunten te maken, dankzij sterspelers als Mephis Depay namens Nederland en Saida Mané namens Senegal.

Wij denken dat het wedden op minimaal 2,5 goals daarom een erg aantrekkelijke Nederland - Senegal weddenschap is, waar zeker nu nog veel extra waarde in de odds te vinden zal zijn. Wil je alvast oefenen? Check dan hoe je geld kunt verdienen met gratis wedden op voetbal bij LegaleBookmaker.

3. Nederland vs Senegal kansen vergelijken

We hebben voor jou de Nederland vs Senegal kansen vergeleken bij legale Nederlandse bookmakers zoals bet365 en Betcity.

Op dit moment krijg je de hoogste notering bij Betcity als je voorspelt dat Nederland wint van Senegal. Denk je dat het een gelijkspel wordt? Dan vind je bij bet365 de beste notering voor Nederland vs Senegal.

Je merkt vrijwel direct aan de dubbele kans notering dat Nederland de echte favoriet is, want bij een winst voor Nederland of gelijkspel zijn de noteringen het laagst. Verwacht jij dat beide teams gaan scoren? Dan vind je wederom bij bet365 de hoogste noteringen.

4. Onze Nederland - Senegal prognose

Wij denken dat de openingswedstrijd Nederland – Senegal gewonnen gaat worden door Nederland. Aantrekkelijke weddenschappen die we daarom echt kunnen aanraden op bijvoorbeeld bet365 zijn: Nederland wint, Nederland scoort als eerste, en meer dan 2,5 goals.

Nederland is op papier veel sterker, maar we verwachten wel dat Senegal aanvallend zal spelen en op een bepaald moment de zwakheden in de Nederlandse verdediging kan benutten. Maar zoals Nederland tijdens de kwalificatieronde al heeft bewezen, zal het zeker diverse kansen tegen Senegal weten te verzilveren. Uiteindelijk moet Senegal wel komen om te redden wat er te redden valt en maakt Nederland het af met een ruime overwinning.

Denk jij ook dat Nederland van Senegal gaat winnen? Deel jouw Nederland - Senegal voorspelling dan bij bet365 of een andere door ons aanbevolen bookmaker, met een erg aantrekkelijke welkomstbonus!

Voorspel Nederland vs Senegal bij bet365 met een mooie bonus!
Standaard bonus op Bet365
Wedkredieten tot €100

5. Dit moet je weten om te wedden op Nederland - Senegal

5.1 ⚽ Wanneer speelt Nederland tegen Senegal op het WK?

Nederland speelt de eerste groepswedstrijd van het WK 2022 tegen Senegal op 21 november om 17:00 Nederlandse tijd.

5.2 ⚽ Waar kan ik wedden op Nederland - Senegal?

Je kunt wedden op Nederland vs Senegal bij online bookmakers. Wij raden bet365 en Betcity aan.

5.3 ⚽ Zal Nederland van Senegal winnen?

Onze voorspelling Nederland - Senegal wijst op een overwinning voor Oranje.

reageer VoorspellingNederland-Senegal
Reacties (1)
earlean
earlean 4 maanden geleden
Toch fijn dat we de eerste wedstrijd dit wk in ieder geval moeten kunnen winnen. Voor qatar moeten we nog uitkijken denk ik
Speel bewust 18+