Voorspelling USA - Wales

door LegaleBookmaker van
Voorspelling USA - Wales

Op 21 november 2022 zullen de Verenigde Staten aftrappen tegen Wales in het kader van de groepsfase van het WK 2022 in Qatar, in dit artikel delen we onze voorspellingen voor USA - Wales, kijken we waar je de beste odds kunt vinden en nog veel meer.

De USA - Wales bookmaker odds wijzen erop dat dit best wel eens een heel spannende wedstrijd kan gaan worden, waar de Verenigde staten met een odd van 2.50 licht favoriet zijn tegenover Wales met de odd 2.88 bij bet365. Wedden op een gelijkspel kan tegen de odd 3.20.

Het duel USA – Wales zal de openings wedstrijd zijn voor beide landen in groep B van het WK 2022, waar naast beide landen ook Engeland en Iran meestrijden om een plaats in de knockout fase van het toernooi. Als je alles wilt weten over deze wedstrijd en bij welke bookmaker je het beste terecht kunt voor het wedden op USA – Wales, lees hier dan onze voorspellingen en wedtips voor dit duel!

1. Onderlinge historie USA – Wales

In de onderlinge historie tussen de USA en Wales stonden beide ploegen pas 2 keer eerder tegenover elkaar. Beide wedstrijden werden gespeeld in vriendschappelijk verband, en ook werden beide vriendschappelijke duels gespeeld in Swansea, Wales.

De eerste ontmoeting, tevens de meest interessante editie, vond plaats op 26 mei, 2003 en betekende een overwinning voor de Amerikanen. Dankzij doelpunten van Landon Donovan (strafschop) en Eddie Lewis won de nationale selectie van de Verenigde staten vrij eenvoudig met 2-0. Bijna twee decennia later, in 2020, speelde beide landen voor het laatst tegen elkaar, en bleef het bij een 0-0 gelijkspel tussen USA en Wales.

2. Gratis USA – Wales wedden tips

Om je op weg te helpen bij het wedden op USA – Wales delen we graag een aantal wedtips voor het inzetten tijdens deze wedstrijd.

Onze eerste USA – Wales wedtip betreft de beste bookmakers voor het wedden op VS – Wales. Voor het inzetten op deze wedstrijd kun je het beste terecht bij bet365 en Betcity, hier vind je altijd de beste odds en bets en weet je zeker dat je veilig en legaal kunt gokken op het duel USA – Wales.

Wed op USA - Wales bij deze legale Nederlandse bookmakers

Bet365
Bet365
Bonus Sports
Wedkredieten tot €100
Bonuscode
BCODE
Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus

Onze tweede USA – Wales wedden tip betreft het aantal te verwachte treffers tijdens dit duel. Wales wist nog nooit tegen de Verenigde Staten te scoren, waar de USA een gemiddelde van 1 goal per wedstrijd kent tegen Wales. Neem hierbij dat de openingswedstrijden zelden doelpuntrijk zijn en een hoge eindstand valt niet te verachten.

Voor onze laatste tip om te wedden de Verenigde Staten – Wales kijken we naar een mogelijk relatief onbekende smaakmaker aan de kant van de USA. Bijna iedere voetbal liefhebber zal bekend zijn met de sterspelers Gareth Bale (Wales) en Christian Pulisic (USA) maar Tim Weah aan de kant van de USA zou de grote verassing kunnen worden deze wedstrijd en tijdens het toernooi.

Woon je in België, dan kun je inzetten op VS – Wales bij bookmakers als betFIRST en Bet777. Ook heb je dan wellicht interesse in wedstrijden van de Rode Duivels, waarvan je ook wedstrijdvoorspellingen vindt bij LegaleBookmaker. Check dus ook eens onze België - Canada pronostiek en onze België - Kroatië pronostiek voor wedtips en informatie over de Belgische wedstrijden dit WK.

Wed op USA - Wales bij deze legale Belgische bookmakers

betFIRST
betFIRST
Bonus Sports
Cash-out & Combo+ weddenschappen
Promotiecode
JOHNNYBET
Bet777
Bet777
Bonus Sports
Pulse Betting - Win de Jackpot
Promotiecode
johnnybet

3. USA – Wales odds vergelijken

Als we kijken naar de 2x1 odds voor USA – Wales bij de beste bookmakers, namelijk Betcity en bet365, zien we dat beide bookmakers geen duidelijke favoriet zien en verdeeld zijn over de uitslag van deze wedstrijd. Wel zijn er een aantal kleine verschillen tussen bepaalde bets, die invloed kunnen hebben op jou winst bij een weddenschap op USA – Wales.

Mocht je willen inzetten op een overwinning van de USA, dan kun je het beste inzetten bij Betcity, waar je een bet kunt plaatsen tegen een odd van 2.80, terwijl bet365 voor dezelfde weddenschap een odd aanbied van 2.50.

Echter vind je de beste odds voor een gelijkspel of winst van Wales bij de bookmaker bet365, waar een overwinning van Wales kan rekenen op een odd van 2.88 tegenover een odd van 2.65 bij Betcity. Een gelijkspel kan bij bet365 3.20 op leveren, terwijl je bij Betcity een iets lagere odd van 3.15 vindt voor een gelijkspel.

4. USA – Wales prognose

Zoals de bookmakers al onderstrepen getuige de odds, is deze wedstrijd tussen 2 gelijkwaardige ploegen lastig te voorspellen. Een openingswedstrijd op een WK kan altijd raar lopen, maar verloopt meestal voorzichtig, waardoor het kan neerkomen op de individuele kwaliteit van 1 of 2 spelers. Onze USA – Wales voorspelling is een 1-1 gelijkspel, waar de Verenigde Staten de meeste kansen zullen hebben om te winnen.

5. Dit moet je weten om te wedden op USA vs Wales

5.1 ⚽️ Wanneer speelt USA tegen Wales?

De USA speelt hun eerste wedstrijd in het WK tegen Wales, op de eerste dag van het toernooi. De wedstrijd start om 20:00 op 21 november.

5.2 ⚽️ Waar kan ik wedden op USA vs Wales?

Je kunt wedden op USA vs Wales bij iedere online bookmaker, zoals bet365 of Betcity in Nederland, of betFIRST in België.

5.3 ⚽️ Kunnen de VS ver komen in het WK voetbal?

De Verenigde Staten zullen waarschijnlijk niet heel ver komen in het WK 2022, maar onze voorspelling voor USA vs Wales geeft ze wel het voordeel om de eerste dag van het toernooi met winst af te sluiten.

reageer VoorspellingUsa-Wales
Reacties (0)
Speel bewust 18+