Wedden op het Songfestival 2022

door LegaleBookmaker van by LegaleBookmaker
Wedden op het Songfestival 2022

Het grootste muziekfestival van Europa staat weer voor de deur en wij delen met jou al onze tips en voorspellingen om te wedden op het Songfestival 2022! We bekijken welke landen favoriet zijn om het Songfestival te winnen dit jaar, en welke odds hiervoor worden aangeboden bij online bookmakers.

Natuurlijk kijken we ook even naar de kansen van de Nederlandse en Belgische Songfestival-inzendingen, en delen we Eurovisie finale voorspellingen van experts zodat jij het meeste waarde kunt halen uit je weddenschappen op het Eurovision Songfestival 2022.

1. Favorieten Songfestival 2022

De grootste favoriet voor de winst van het Songfestival in 2022 is OekraĆÆne met het liedje Stefania van de band Kalush Orchestra. Hiermee stoten ze ItaliĆ«, dat vorig jaar in Rotterdam natuurlijk nog het Songfestival won met de hit Zitti E Buoni van rockband MĆ„neskin, van de favorieten positie. In eerste instantie zou zangeres Alina Pash OekraĆÆne vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival in 2022, maar die trok zich terug nadat naar buiten was gekomen dat ze een vervalst document had aangeleverd bij de OekraĆÆense omroep.

Andere kanshebbers om het Songfestival te winnen in 2022 zijn het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Outsiders zijn Spanje, Griekenland en Polen, dat na de blamage van vorig jaar ook weer wordt gezien als een outside om het Songfestival 2022 te winnen.

Echter lijkt de uitslag van het Songfestival dit jaar al beslist ver voordat het evenement daadwerkelijk van start ging. Na de inval van Rusland in OekraĆÆne is de steun voor het oost-Europese land vanuit Europa en andere westerse landen enorm. Alleen hierom al zullen veel landen hun stem uitbrengen in het voordel van OekraĆÆne. Dat gezegd te hebben, is het lied van OekraĆÆne ook echt wel een lekker nummer, kijk maar.

Kalush Orchestra - Stefania | Songfestival inzending OekraĆÆne

2. Voorspelling finale Eurovisie Songfestival 2022

De halve finales van het Songfestival zitten er weer op en dus kijken we nu vooruit naar de voorspelling voor de 2022 Songfestival finale. De Nederlandse S10 is de elfde finalist die zaterdag het podium zal betreden, na Spanje en voor OekraĆÆne.

Ook de Belgische act JƩrƩmie Makiese staat in de finale van het Songfestival met het nummer Miss You. De 21-jarige Belg staat echter geen kans om hoge ogen te gooien in de finale op zaterdag, na een belabberd optreden tijdens de halve finale.

In totaal bevat de finale van het Songfestival 25 acts, maar er kan er maar Ć©Ć©n de winnaar zijn. In onze ogen, en die van de bookmakers, gaat OekraĆÆne er dit jaar met de winst vandoor. Wil jij de Songfestival finale voorspellen met vrienden of op het werk, dan kunnen de onderstaande odds je wellicht helpen om te voorspellen wie de top 5 zullen aanvullen, of hoe de top 10 er zaterdag uit zal zien.

Deelnemer Songfestival Bookmaker odds
1. OekraĆÆne 1.35
2. Groot Brittaniƫ 7.00
3. Zweden 8.50
4. Italiƫ 9.00
5. Spanje 17.00
6. Polen 41.00
7. Griekenland 41.00
8. Nederland 51.00
9. Noorwegen 51.00
10. Finland 81.00
11. Serviƫ 91.00
12. Frankrijk 101.00
13. Portugal 101.00
14. Moldaviƫ 126.00
15. Australiƫ 151.00
16. Tsjechiƫ 176.00
17. Roemeniƫ 201.00
18. Litouwen 201.00
19. Duitsland 251.00
20. Azerbaijan 251.00
21. Zwitserland 251.00
22. Belgiƫ 251.00
23. Armeniƫ 251.00
24. IJsland 251.00
25. Estland 301.00

3. Eurovisie Songfestival bookmakers

Wedden op het Songfestival kan bij veel bookmakers, maar niet alle bookmakers bieden Songfestival weddenschappen aan. Zo is het Nederlandse bookmakers niet toegestaan om weddenschappen op het Songfestival te faciliteren, maar kan er in Belgiƫ wel gewoon worden ingezet op het 2022 Songfestival bij bookmakers als Unibet, betFIRST en Bet777.

Beste Belgische bookmakers om te wedden op het Songfestival

betFIRST
betFIRST
Bonus Sports
Cash-out & Combo+ weddenschappen
Promotiecode
JOHNNYBET
Bet777
Bet777
Bonus Sports
Pulse Betting - Win de Jackpot
Promotiecode
johnnybet
Unibet
Unibet
Bonus Sports
200% sports bonus tot ā‚¬50

De beste bookmakers in Nederland zijn naar onze mening bet365 en Betcity zijn. Niet alleen vind je hier het grootste aantal weddenschappen, maar je vindt hier tevens vaak het meeste waarde in de aangeboden odds en met de promotiecodes voor legale bookmakers kun je ook nog een profiteren van leuke bonussen.

De beste Nederlandse bookmakers in 2022

Bet365
Bet365
Bonus Sports
Wedkredieten tot ā‚¬100
Bonuscode
BCODE
Betcity
Betcity
Bonus Sports
ā‚¬50 free bet bonus

Natuurlijk zijn er in de aanloop naar het Songfestival nog verschillende nieuwe bookmakers Nederland bijgekomen. Gelukkig hebben wij hiervan een volledig overzicht voor je opgesteld.

Let op, in Nederland kan niet worden gewed op het Songfestival. Deze bookmakers worden door ons aangeraden voor sportweddenschappen in Nederland, maar bieden geen weddenschappen op het Songfestival aan.

4. De beste odds voor het Songfestival

De beste Songfestival odds worden momenteel toegekend aan OekraĆÆne, waarvan de winkans zeer hoog wordt ingeschat. De odds dat de OekraĆÆense inzending het Songfestival wint verschillen per bookmaker, maar hangen zo rond de 1.35.

Op de tweede plaats staat Groot Brittaniƫ. De odds dat Groot Brittaniƫ het Songfestival zal winnen worden ingeschat op om en nabij 7.00, waarna Zweden volgens ons de derde plek bezet. De winkansen en de Songfestival odds voor Zweden verschillen echter nog enorm per bookmaker, waar sommige Zweden zelfs lange tijd als favoriet aanmerkten. Wij zetten de kans dat Zweden zal winnen echter op 8.50. Tot slot heeft ook Italiƫ, dat in eerste instantie lang zelf favoriet was voor de winst, nog een goede kans om in de top 3 te eindigen. De odds voor Italiƫ staan op 9.00.

De kansen voor Nederland en BelgiĆ« in het Songfestival zijn een stuk minder gunstig. De winkans voor BelgiĆ« lijkt nihil, waar de odds voor BelgiĆ« zo rond de 250.00 schommelen. De Songfestival odds voor Nederland met gemiddeld 50.00 iets beter, maar ook niet veelbelovend. Een interessante weddenschap op dit Songfestival zou een top 10 positie voor S10 kunnen zijn. Deze weddenschap zou je net iets meer moeten opleveren dan een bet op winst voor OekraĆÆne, en met Nederland op de negende plek bij veel bookmakers en een ticket voor de finale in de zak is dit wellicht wel een gokje waard.

5. Eurovisie Sonfestival 2022 voorspellingen

De meeste songfestival voorspellingen wijzen inmiddels naar winst voor OekraĆÆne. Ook onze Songfestival 2022 voorspelling wijst OekraĆÆne als winnaar aan. Wij denken namelijk dat de support voor OekraĆÆne vanuit de rest van de wereld zo sterk is, dat winst onvermijdelijk lijkt. Het liedje van Kalush Orchestra wordt gedeeltelijk in het OekraĆÆens en gedeeltelijk gezongen en gedeeltelijk gerapt, wat voor een interessante combinatie zorgt.

Verder zal er ook vooral sympathie zijn voor OekraĆÆne onder de huidige situatie. Met odds van rond de 1.50 op het moment van schrijven is dit niet de meest lucratieve weddenschap, maar toch wel de moeite waard.

Tot het zo ver is kun je bij LegaleBookmaker al eens oefenen met het plaatsen van online weddenschappen in de Super Tipster wedstrijd. Je kunt hier gratis wedden op sportwedstrijden in onze eigen competitie met een wekelijkse prijzenpot van ā‚¬155.

6. Dit moet je weten over het Songfestival 2022

6.1 šŸŽ¶ Wie zijn de grootste kanshebbers in het Songfestival 2022?

De grootste kanshebber om het Songfestival 2022 te winnen is zonder meer OekraĆÆne, gevolgd door het VK en Zweden. Het ItaliĆ«, Spanje, Polen en Griekenland zijn outsiders voor de winst dit jaar, evenals de Nederlandse S10.

6.2 šŸŽ¶ Wie gaat het 2022 Songfestival winnen?

Wij verwachten dat OekraĆÆne het Songfestival 2022 kan gaan winnen. De act is goed en met de wereldwijde steun aan OekraĆÆne zullen de kansen alleen maar toenemen.

6.3 šŸŽ¶ Wie vertegenwoordigt Nederland in het Songfestival?

Nederland wordt in het Songfestival 2022 vertegenwoordigd door Stien den Hollander van S10.

6.4 šŸŽ¶ Wat zijn de beste Songfestival bookmakers?

De beste bookmakers om te wedden op het Songfestival 2022 in Belgiƫ zijn betFIRST en Unibet, in Nederland kan niet worden gegokt op het Songfestival.

reageer WeddenOpHetSongfestival2022
Reacties (2)
raphael.greenfelder
raphael.greenfelder 2 dagen geleden
Mooi liedje hoor dat van OekraĆÆne. Laat ze het songfestival dit jaar maar winnen, mijn steun hebben ze!
Speel bewust 18+