Wedden op het Songfestival 2023

door LegaleBookmaker van
Wedden op het Songfestival 2023

Zodra het Eurovisie weer achter de rug is beginnen we al hard na te denken over de potenti├źle kandidaten voor het komende jaar, de nieuwe favorieten en nog veel meer dat komt kijken bij het wedden op het Songfestival 2023.

Om je alvast een beetje op weg te helpen gaan we dit topic alvast met je behandelen. Ze kijken we wie de Songfestival favorieten zijn voor 2023, waar je kunt wedden op Eurovision en wat de Songfestival 2023 voorspellingen zijn.

1. Waar is het Songfestival in 2023?

De winnaar van het laatste Songfestival was natuurlijk Oekraïne, dat na een spannende stemronde, zoals verwacht, met de stemmen van het publiek de koppositie van Engeland wist af te pakken.

Echter is de oorlog in Oekraïne nog altijd gaande, en dus is het helemaal niet vanzelfsprekend dat de winnaar van de 66e editie ook de host van het Eurovisie Songfestival in 2023 zal zijn. De EBU is op dit moment nog in overleg met Oekraïne over een oplossing.

Wel is al besloten dat het Eurovisie Songfestival in 2023 wegens veiligheidsredenen niet in Oekra├»ne, maar in een ander land zal plaatsvinden. Dit zal waarschijnlijk een land zijn die het Songfestival recentelijk nog heeft mogen organiseren, en dus goed voorbereid is. De voorkeur gaat uit naar Engeland, aangezien dit land als tweede was ge├źindigd, na Oekra├»ne

Het is overigens niet de eerste keer dat de winnaar niet de host is van de volgende editie van het Songfestival. Dit is al 6 keer eerder voorgekomen, waarvan de laatste keer in 1979 was.

eurovisie songfestival kanshebbers 2023 Wie zijn de favorieten voor het Eurovisie Songfestival in 2023?

2. Favorieten Eurovisie Songfestival 2023

Op het moment van schrijven is er nog niet veel bekend over het de volgend editie van Eurovision en Songfestival 2023 favorieten zijn op dit moment nog niet aan te wijzen.

Afhankelijk van de vorderingen in Oekraïne zouden zij ook komende editie weer tot de favorieten kunnen horen, alhoewel winst twee jaar op rij onwaarschijnlijk lijkt.

Natuurlijk zijn er een aantal landen die altijd wel hoog op de favorietenlijstjes staan en ook tot de Eurovisie 2023 favorieten kunnen horen. Kanshebbers zijn doorgaans landen als Zweden, Spanje, Itali├ź en het VK.

3. Songfestival 2023 bookmakers

Wedden op het Songfestival is niet toegestaan in Nederland, waar uitsluitend sportweddenschappen mogen worden afgesloten. Weddenschappen op het Songfestival en andere niet-sportevenementen zal je dus niet vinden bij legale Nederlandse bookmakers.

Wil je toch een account openen bij een Nederlandse bookmaker om een bet te plaatsen op een andere sport, check dan eens wat de beste welkomstbonussen voor Nederlandse bookmakers zijn op dit moment.

Beste Belgische bookmakers om te wedden op het Songfestival

betFIRST
betFIRST
Bonus Sports
Cash-out & Combo+ weddenschappen
Promotiecode
JOHNNYBET
Bet777
Bet777
Bonus Sports
Pulse Betting - Win de Jackpot
Promotiecode
johnnybet

4. Voorspelling Songfestival 2023

Op dit moment is het onmogelijk een Songfestival voorspelling voor 2023 te doen. Natuurlijk zullen we hier wel zo snel mogelijk onze voorspelling voor het Eurovisie met je delen, zodra er meer over de deelnemers en inzendingen bekend is.

Ondanks dat je in Nederland misschien niet kunt wedden op het Songfestival 2023 (mits de regels niet veranderen), is het toch leuk om goed op de hoogte te zijn om onderling met je vrienden of familie een poeltje te maken!

5. Dit moet je weten over het Songfestival 2023

5.1 ­čÄ Wie is de host van het Songfestival in 2023?

Normaal gesproken is de winnaar van de laatste editie van het Songfestival automatisch de host voor de volgende editie. In dit geval, wegens de oorlog in Oekraïne is dat echter niet het geval. Welk land het Songfestival in 2023 dan wel mag organiseren is nog niet zeker, maar het lijkt er op dat Engeland deze taak op zich zal nemen.

5.2 ­čÄ Wat is de datum voor het Songfestival 2023?

De finale van Songfestival zal plaatsvinden op een zaterdag in mei 2023. De exacte datum is nog niet bekend, maar wij gaan uit van 20 mei 2023.

5.3 ­čÄ Wat zijn de beste Songfestival bookmakers?

De beste bookmakers om te wedden op het Songfestival 2023 in Belgi├ź zijn betFIRST en Unibet, in Nederland is het niet toegestaan te gokken op het Songfestival.

reageer WeddenOpHetSongfestival2023
Reacties (2)
cody_balistreri
cody_balistreri 5 maanden geleden
Niet helemaal mijn smaak maar toch hoop ik wel op winst voor Oekraïne. Ze hebben het dubbel en dwars verdiend
Speel bewust 18+