LegaleBookmaker.nl nl

bet365 betbuilder gebruiken

door Bas de Natris van
De bet365 betbuilder gebruiken is een van de meest spannende manieren om te wedden op jouw favoriete sporten, namelijk het combineren van meerdere weddenschappen!

Kenmerken van de bet365 betbuilder in 2024

Eigenschapen van de bet365 betbuilder Details
Beschikbaarheid Voor iedereen die een account heeft bij bet365
Beschikbare sporten Onder anderen: voetbal, basketbal, tennis, verschillende vechtsporten
Weddenschappen bonus Gratis wedkrediet
Als het de eerste keer is dat je een betbuilder gaat gebruiken dan zal het wel even wennen zijn, maar in dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je de bet365 betbuilder gebruikt, wat de voorwaarden zijn en waarom deze wedoptie zo ontzettend interessant is.

1. Wat is de bet365 bet builder?

bet365 max bonus (maximale bonus online)
bet365 Bonuscode april 2024
bet365 Bonuscode mei 2024
juni 2024 juli 2024
augustus 2024 september 2024
oktober 2024 november 2024
december 2024 januari 2025
februari 2025 maart 2025

De bet builder van bet365 stelt je in staat om markten te combineren die betrekking hebben tot eenzelfde wedstrijd of evenement, en dat is waar het grote verschil zit met reguliere accumulator weddenschappen.

Traditionele accumulators laten je wel verschillende weddenschappen met elkaar combineren, maar niet verschillende markten als deze betrekking hebben op eenzelfde wedstrijd. Lees eens even onze uitleg van de betbuilder weddenschappen en leer er meer over. Bets op eenzelfde wedstrijd met elkaar combineren in één weddenschap was altijd al een droom van veel wedders, maar tot voor kort zaten bookmakers altijd met één groot obstakel: hoe bereken je de odds van een accumulator als de uitslag van de ene bet direct impact kan hebben op de uitslag van de andere bet?

De bet365 betbuilder in 2024 biedt de oplossing, waar een slim algoritme de quotering voor je berekent terwijl je nieuwe opties aan je accumulator toevoegt. Zo kan je tot wel 12 selecties voor één wedstrijd met elkaar combineren in één weddenschap.

2. De bet365 betbuilder gebruiken

De betbuilder van bet365 is erg gemakkelijk in het gebruik en vrij intuïtief. Is het de eerste keer dat je de bet365 bet builder optie gebruikt, doorloop dan de onderstaande stappen.

 1. Log in op je bet365 account, of open een nieuwe account met onze bet365bonuscode als je nog geen account hebt.
 2. Zorg dat er saldo op je account staat. Zo niet, doe dan eerst een storting.
 3. Ga naar het tabje ‘sport’ en kies vervolgens de wedstrijd waarvoor je een betbuilder wilt creëren.
 4. Naast het tabje ‘populair’ dat automatisch zal openen met de meest populaire weddenschappen zie je een tab ‘creëer’, klik hier op.
 5. Je ziet nu een lijst van alle markten die beschikbaar zijn voor het creëren van jouw betbuilder weddenschap.
 6. Door op een markt te klikken zal je de verschillende selecties te zien krijgen die daaronder beschikbaar zijn.
 7. Zodra je de eerste selectie aanklikt verschijnt de betbuilder automatisch in beeld, met de odds die bij jouw weddenschap horen.
 8. Iedere keer dat je een nieuwe selectie aanklikt zal deze aan jouw betbuilder worden toegevoegd en zal de totale quotering voor deze combinatie te zien zijn.
 9. Wanneer je alle selecties hebt toegevoegd, controleer je bet builder en de berekende odds.
 10. Vervolgens klik je op “Voeg toe aan wedformulier” en kies je het bedrag dat je wilt inzetten. Klik op plaatsen en je bent klaar!

3. Sporten waarop je kunt wedden met de bet365 betbuilder

Zoals je nu weet kan je de bet365 bet builder gebruiken om een weddenschap te creëren waarbij je verschillende markten voor eenzelfde wedstrijd met elkaar combineert. De betbuilder is daarvoor bij bet365 al beschikbaar voor een groot aantal sporten:

 • Voetbal
 • Tennis
 • Basketbal
 • American football
 • Honkbal
 • Rugby Union
 • Rugby League
 • IJshockey
 • Australian football
 • Boksen
 • MMA

Je kunt voor al deze sporten kiezen uit de populairste markten en de odds voor jouw betbuilder weddenschap worden dan automatisch bijgewerkt als je een nieuwe selectie toevoegt. Zo creëer je dus heel gemakkelijk een enkelvoudige weddenschap met hoge gecombineerde odds. bet365 is een betrouwbare goksite die officieel erkend is door de Kansspelautoriteit. Bij ons kan je meer over de legaliteit van bet365 in Nederland lezen.

Met de invoering van de bet365 betbuilder+ kunnen bet365 betbuilder weddenschappen vervolgens ook worden opgenomen in meervoudige weddenschappen die andere betbuilders of combinatieweddenschappen bevatten. De mogelijkheden zijn dus eindeloos en de quoteringen kunnen aanzienlijk oplopen bij slimme combinaties.

Sportweddenschappen welkomstpakket bij bet365
De hoogste bonus op de markt
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

4. Beschikbare markten voor de bet365 bet builder

In totaal kan je tot maximaal 12 selecties aan een bet365 betbuilder weddenschap toevoegen. Hiervoor zijn bij iedere sport de populairste markten beschikbaar. Denk hierbij onder anderen aan ‘eerste doelpuntenmaker’, ‘beide teams scoren’, ‘aantal corners’, ‘scoort als eerst’, ‘scoort als laatst’ en ‘krijgt een kaar’. Er zijn soortgelijke weddenschappen te vinden bij de virtuele sporten die onlangs zijn geïntroduceerd bij bet365. Wil je hier meer over weten, check dan onze virtual sports wedtips.

Wel moet je er rekening mee houden dat je niet meer dan zes spelers per team of evenement kunt opnemen in je betbuilder voor eenzelfde markt. Zet je bijvoorbeeld in op een wedstrijd tussen Ajax en PSV, dan kan je maximaal zes spelers van Ajax gebruiken voor doelpunten-markten (scoort als eerste, scoort op een willekeurig moment, etc).

5. Voorwaarden van een betbuilder weddenschap bij bet365

Tot slot is het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle regels een voorwaarden van de bet365 betbuilder weddenschap. Voor de volledige voorwaarden verwijs ik je naar de website van bet365, maar de voornaamste voorwaarden heb ik hier al even voor je op een rijtje gezet.

 • Bevat jouw betbuilder een speler die niet in de startopstelling staat, dan wordt deze selectie automatisch van je betbuilder verwijderd en wordt de quotering opnieuw berekend.
 • De ‘Edit Bet’ optie is niet beschikbaar voor bet builder weddenschappen.
 • Als een selectie in jouw betbuilder ongeldig of nietig wordt verklaard, dan wordt de volledige betbuilder ongeldig/nietig verklaard. (Met uitzondering van selecties voor spelers, zoals uitgelegd het eerste punt).
 • Als een tennis betbuilder een selectie bevat die afhankelijk is van een gebeurtenis die niet plaatsvindt omdat de wedstrijd al eerder eindigt, dan wordt de weddenschap als verloren afgehandeld. (Bijvoorbeeld, Alcaraz wint de 4e set, maar de wedstrijd bleek een driesetter).

6. Veelgestelde vragen over de bet365 betbuilder

6.1 🧐 Kan ik gebruikmaken van cash-out met de bet365 bet builder?

Ja dat kan, mits alle selecties in jouw betbuilder nog kans hebben om te winnen.

6.2 ❓ Welke weddenschappen zijn het beste voor bet365 betbuilder?

De meest populaire sporten voor de bet365 betbuilder zijn voetbal, tennis en basketbal. De meest populaire markten zijn die gerelateerd aan spelers en wedstrijdgebeurtenissen.

6.3 💶 Kan ik met een bonus wedden bij de betbuilder van bet365?

De welkomstbonus van Legale Bookmaker Nederland kan worden ingezet op een enkelvoudige weddenschappen, wat een goede oefening is voor de bet365 betbuilder gebruiken.

reageer Bet365BetbuilderGebruiken
Reacties (0)
Speel bewust 18+