LegaleBookmaker.nl nl

Bookmakers met Livestreams

door Legale Bookmaker van
Bookmakers met Livestreams

Er zijn natuurlijk veel manieren waarop je live sport kunt kijken in 2024, waaronder live uitzending op TV, mobiele apps, bookmakers met livestreams, streaming services en nog veel meer. Sommige kanalen bieden livestreaming gratis aan, bij andere betaal je hier maandelijks of per uitzending voor. In deze post bespreken we een manier om gratis live sport te kijken, namelijk bij bookmakers met livestreams.

Gratis livestreaming wordt door veel bookmakers aangeboden als een extra service om sportliefhebbers de wedstrijd waar ze een weddenschap op hebben geplaatst ook live te laten kijken. Echter, als je het een beetje slim aanpakt kun je ontzettend veel live sport zien bij online bookmakers in Nederland. Ik vertel je precies hoe je dit doet en bij welke Nederlandse bookmakers gratis livestreams te vinden zijn in 2024.

1. Van welke sporten vind je livestreaming bij bookmakers?

Natuurlijk vind je bij online bookmakers livestreams van sportwedstrijden waar op gewed wordt. Dat is natuurlijk logisch, want daar verdient de bookmaker immers zijn brood mee.

Gelukkig worden op vrijwel alle sporten weddenschappen geplaatst en zodoende is het streaming-aanbod bij bookmakers dan ook groot. Je vindt bij bookmakers livestreams van Europees voetbal, zoals La Liga, de Bundesliga en de Jupiler Pro League, maar ook van andere sporten zoals basketbal, tennis, golf, tefeltennis, paardenrennen, darts, snooker en nog veel meer.

Gatis livestreams van Beschikbaar bij bet365? Beschikbaar bij Unibet?
Europese Voetbalcompetities JA JA
Andere Voetbalcompetities JA JA
Internationaal voetbal JA JA
Champions League (kwalificaties) JA JA
Europa League (kwalificaties) JA JA
Tennis Grand Slams JA JA
Tennis ATP's JA JA
Baksketbal JA JA
IJshockey JA NEE
American Footbal JA NEE
Golf JA NEE
Volleybal JA JA
Tafeltennis JA JA
Darts JA JA
Snooker JA JA
Autosport JA JA
Cricket JA JA
Paardenrennen JA NEE
Check livestreams bij: Ga naar bet365 Ga naar Unibet

2. Nederlandse bookmakers met livestreams

Wanneer je een bookmaker kiest komen er natuurlijk nog veel meer dingen kijken dan ofwel een bookmaker wel of geen livestreaming verzorgd. Alles over het kiezen van een legale bookmaker vind je terug op onze website en het is zeer zeker aan te raden dit even door te lezen voordat je een keuze maakt.

2.1 Livestreaming bij bet365

Bij uitstek de beste bookmaker met gratis livestream is bet365. Dit is de meest vertrouwde bookmaker in Nederland en biedt daarnaast het allergrootste streaming aanbod.

Check bet365 voor gratis livestreams van al je favoriete sporten, zoals voetbal, tennis en basketbal

Bij bet365 kun je genieten van gratis livestreams van voetbalcompetities zoals La Liga, Seria A, Ligue 1, de Bundesliga en de Jupiler Leage, maar ook van live uitzendingen van wedstrijden in kleinere competities en wedstrijden buiten Europa.

Naast livestreaming van voetbal, kun je bij bet365 ook terecht voor livestreams van vele andere sporten, waaronder darts, tennis, NBA, NFL, NHL, volleybal en nog veel meer. Maar wat bet365 echt onderscheid van de rest is de gratis livestreaming van paardenraces, dit vind je enkel bij bet365.

Heb je nog geen account? Open die dan met onze bonuscode voor bet365 en profiteer van een leuke welkomstpromotie in de vorm van gratis wedkrediet bij je eerste storting, alvorens je doorgaat naar een gratis livestream bij deze bookmaker.

2.2 Livestreaming bij Unibet

Een andere Nederlandse bookmaker die niet mag ontbreken in het overzicht met beste Nederlandse bookmakers met gratis livestreams is Unibet. Alhoewel het aanbod er iets minder groot is dan bij bet365, kun je hier bepaalde wedstrijden en evenementen zien die door bet365 niet worden uitgezonden.

Zo kun je er gratis livestreams zien van de Duitse DFB Pokal, het Engelse Championship en de FA Cup, maar ook kwalificatiewedstrijden van de Champions League en de Europa League. Verder kun je er genieten van gratis livestreams van alle Grand Slams behalven de Australian Open, plus de Davis Cup en alle ATP's.

Ander sporten die je gratis live kunt kijken bij deze bookmaker zijn onder anderen badminton, tafeltennis, NASCAR en Cricket. In totaal zijn er meer dan 40.000 sportevenementen om uit te kiezen en het enige dat je hoeft te doen is eventjes een account openen en je account te activeren met een actief saldo. Livestreaming is vervolgens beschikbaar door op het 'play' knopje naast een evenement te klikken. Wil je een weddenschap plaatsen? Vergeet dan niet over onze handleiding betbuilder weddenschappen waar je kan lezen over een nieuwe manier om sportweddenschappen te plaatsen.

3. Is livestreaming bij een bookmaker gratis?

Livestreaming bij een bookmaker is altijd gratis. Je betaalt niet om de livestream te zien, dit wordt aangeboden als een extra service naar de klanten toe. Echter is het meestal wel zo dat je een positief saldo op je account moet hebben staan, of recentelijk een weddenschap hebt geplaatst. Check dus wel altijd even de voorwaarden van de bookmakers met livestreams voordat je je definieve keuze maakt.

reageer BookmakersMetLivestreams
Reacties (0)
Speel bewust 18+