LegaleBookmaker.nl nl

Online Bookmakers met PayPal Betaalmethode

door Legale Bookmaker van
Online Bookmakers met PayPal Betaalmethode

Vandaag raden we je online bookmakers met PayPal betaalmethode aan. Soms schieten traditionele betalingsmethoden zoals creditcards of iDeal tekort. In dit artikel presenteren we je een uitstekend alternatief: PayPal.

Online Bookmakers met PayPal Betaalmethode

PayPal betaalmethode bij online bookmakers Ja / Nee
Geld storten Ja
Geld opnemen Nee
Limieten Ja, maximale transactielimiet van €1000

We zullen niet alleen de basis van PayPal bespreken, maar ook de voordelen, hoe je PayPal kunt gebruiken bij Nederlandse bookmakers, de beperkingen en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

1. Wat is de PayPal Betaalmethode?

PayPal is een populaire e-wallet die het mogelijk maakt om geld te storten via bankoverschrijvingen. Wereldwijd is PayPal een van de meest gebruikte en vertrouwde betaalmethoden, en het heeft ook een aanzienlijke populariteit in Nederland. Bij bet365 kan je betalen met PayPal. Als je nog onze promotiecode voor bet365 gebruikt tijdens de registratie dan krijg je een leuke welkomstbonus. Laten we ook kort ingaan op de geschiedenis van PayPal.

PayPal werd in december 1998 opgericht door een groep tech-visionairs, waaronder Peter Thiel, Max Levchin en Elon Musk, onder de naam "Confinity". Van Musk zal je vast wel eens gehoord hebben, en ook Peter Thiel is nog met enige regelmaat in het nieuws. In 2000 fuseerde Confinity met X.com, een online bankbedrijf opgericht door Elon Musk – zijn voorliefde voor ‘X’ is dus al ouder dan zijn aankoop van Twitter. Na enkele strategische verschuivingen en een naamsverandering in PayPal werd het al snel een vooraanstaand online betaalplatform dat een veilige en gemakkelijke manier bood om geld te versturen en te ontvangen en een revolutie teweegbracht in online transacties.

2. Voordelen van Betalen met PayPal bij online bookmakers

Er zitten veel voordelen aan het betalen met PayPal bij online bookmakers: de voornaamste is de snelheid. Met PayPal gaat betalen net zo snel als met een Tikkie of bankoverschrift. Je maakt het over en 10 seconden later staat het erop. Betalen kan ook met een QR-code, wat praktisch is als je bijvoorbeeld op de vlooienmarkt staat en iemand iets van je komt kopen. Ook is PayPal geen dure onderneming: voor binnenlandse betalingen hoef je geen transactiekosten te betalen en bij de internationale overschrijvingen zijn de tarieven doorgaans lager dan die bij de grote banken.

3. Betalen met PayPal bij Nederlandse Bookmakers

Het proces om PayPal te gebruiken bij legale Nederlandse bookmakers is eenvoudig en tijdbesparend. Het enige wat je hoeft te doen is naar je account bij de online bookmaker gaan, je wallet openen, op de stortingsknop klikken, het gewenste bedrag selecteren en PayPal kiezen als je betaalmethode. Daarna log je in op PayPal, en je PayPal storting bij een bookmaker is voltooid. Dit gehele proces is eenvoudig, snel en brengt geen extra kosten met zich mee. Ben je op zoek naar andere betaalmethodes, check dan even het overzicht van online bookmakers met iDeal.

4. Geld Opnemen van de Bookmaker via PayPal

Helaas is het niet mogelijk om geld op te nemen van de bookmaker via PayPal. Dit kan alleen worden gedaan via een traditionele bankoverschrijving. Je dient je rekeningnummer aan je account te koppelen, wat noodzakelijk is vanwege de anti-witwaswetgeving van de KSA.

Bookmakers met PayPal betaalmethode

bet365
bet365
Bonus Sports
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen
Promotiecode

5. Limieten bij een PayPal Bookmaker

De limieten voor PayPal transacties bij online bookmakers variëren afhankelijk van de online bookmaker die je kiest. Bij PayPal geldt meestal een minimale stortingslimiet van €10 en een maximale transactielimiet van €1000 bij gebruik van de "direct geld storten" functie. Het goede nieuws is dat er doorgaans geen extra kosten zijn verbonden aan het opwaarderen van je saldo via PayPal. Nadat je de storting hebt gedaan, zal je zeker graag een weddenschapje plaatsten. Sommige bookmakers maken gebruik van zogenaamde accumulator weddenschappen met een bet builder. Bij ons vind je het beste uitleg van betbuilder weddenschappen.

6. Hoe kan ik een PayPal account openen?

Het openen van een PayPal-account is een eenvoudig proces dat in enkele minuten kan worden afgerond. Als je een persoonlijk account aanmaakt bij PayPal, dan is het doorgaans niet ingewikkelder dan alle gebruikelijke informatie invullen, en je account verbinden met je eigen bank. Binnen een minuut of 5 moet het meestal wel gelukt zijn en je zal een PayPal storting bij een bookmaker kunnen doen. Meer informatie vind je op de webpagina van PayPal.

7. Veelgestelde Vragen (FAQ)

Mocht er iets toch nog niet helemaal duidelijk zijn of mocht je nog wat extra informatie nodig hebben over de PayPal betalingen bij Nederlandse bookmakers, dan kan je hier alles nog even rustig teruglezen:

7.1 Bij welke bookmakers kan ik een storting doen via PayPal?

Je kunt stortingen doen via PayPal bij bekende bookmakers zoals bet365, Unibet, en andere legale Nederlandse bookmakers, die in het bezit zijn van de KSA-licentie.

7.2 Zijn betalingen via PayPal bij bookmakers veilig?

Ja, PayPal is een vertrouwd bedrijf, en de PayPal-betaalmethode bij de Nederlandse goksties is officieel erkend door legale Nederlandse bookmakers met een KSA-licentie.

7.3 Kan ik mijn eerste storting met PayPal doen?

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om je eerste storting met PayPal te doen. Online bookmakers met PayPal betaalmethode kunnen deze je pas toe laten voegen, nadat je één storting met een andere betaalmethode hebt gedaan, zoals je eigen bank.

reageer OnlineBookmakersMetPaypalBetaalmethode
Reacties (2)
bonus-hunter66
bonus-hunter66 7 maanden geleden
storting via paypal kan, maar geld opnemen kan niet? onzin
Speel bewust 18+