LegaleBookmaker.nl nl

Wedden op tafeltennis

door Thomas Leek van
Wedden op tafeltennis

Wedden op tafeltennis is een opkomende manier om geld te verdienen door sportweddenschappen te plaatsen. Deze sport is niet heel erg populair in Nederland, maar dat maakt het weddenschappen plaatsen op tafeltennis niet minder leuk. Tafeltennis is namelijk juist een ontzettend leuke en spannende sport om je geld op te zetten.

Vanwege het snelle spel en het moordende tempo waarin de sets zich opvolgen is tafeltennis en ontzettend leuke sport om naar te kijken en om op te gokken. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt gokken op tafeltennis. Net zoals bij andere sporten als voetbal kun je inzetten op de winnaar van de wedstrijd, maar ook op gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten op wie de volgende set wint. Ook werkt tafeltennis met dezelfde handicap bets die je van voetbalweddenschappen gewend bent.

Er zijn dus een hoop manieren om te gokken op tafeltennis in 2024. In combinatie met dat de sport zelf heel spannend is om naar te kijken, zijn tafeltennis weddenschappen ontzettend interessant om geld op te verdienen. In dit artikel geven we je een inkijkje in hoe het wedden op tafeltennis precies in z’n werk gaat. Zo kan jij straks met alle nodige informatie het maximale uit je inzet halen. Lees snel verder en ontdek het plezier van weddenschappen plaatsen op tafeltennis!

1. Wed op tafeltennis met een bonus bij deze goksites

LegaleBookmaker zou LegaleBookmaker niet zijn als we je niet blij zouden kunnen maken met een lekkere gokbonus. Daarom raden we je sterk aan om te gokken bij bet365 en Unibet. Je kunt hier vaak een bonus verwachten als je begint met tafeltennis weddenschappen. Door te wedden op tafeltennis met een bonus kun je extra veel geld verdienen. Doe goed je research en bekijk welke bonus jij kunt pakken bij bet365 en Unibet!

Plaats tafeltennisweddenschappen met een bonus bij deze bookmakers!

bet365
bet365
Bonus Sports
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen
Promotiecode

2. Soorten van tafeltennis weddenschappen

Omdat tafeltennis zo’n ontzettend dynamische sport is, bestaan er een hoop type weddenschappen waaruit je kunt kiezen. Hieronder hebben we een overzicht voor je gemaakt zodat je na het lezen van deze tekst goed op de hoogte bent van alle soorten tafeltennis weddenschappen.

Voordat we beginnen met het overzicht willen we je eerst laten weten dat de weddenschappen erg op die van tennis lijkt. Dit komt doordat pingpong natuurlijk gebaseerd is op tennis. Als je al een beetje bekend bent met onze wedden op tennis tips 2024 dan heb je de belangrijkste kennis al paraat.

2.1 Inzetten op de winnaar

De eerste en meest voorkomende weddenschap in vrijwel elke sport is natuurlijk het inzetten op de winnaar. In het tafeltennis kun je net als bij tennis niet inzetten op een gelijkspel. Elke wedstrijd heeft een winnaar nodig en dus heb je de keuze tussen twee spelers, in plaats van de extra optie van een gelijke score.

2.2 Handicap bet

Net als bij voetbal kun je bij tafeltennis ook inzetten op een handicap bet. Met een handicap bet geef je een van de twee spelers een soort virtuele voorsprong. Je zegt bijvoorbeeld dat speler 2 een voorsprong van 2 sets heeft. Om de bet te laten slagen zal speler 1 dan met meer sets verschil moeten winnen vanwege hun achterstand. Een handicap bet wordt vaak ingezet als een speler de duidelijke favoriet is. Daarnaast zijn de odds van handicap bets altijd aantrekkelijk.

2.3 Wedden op punten

Bij tafeltennis weddenschappen is het ook mogelijk om op losse punten in te zetten. Dit kan bijvoorbeeld punt 10 van set 3 in game 5 zijn. Je kunt dus op hele specifieke momenten van de wedstrijd inzetten en dat zelfs tijdens de wedstrijd! Deze optie maakt het wedden op tafeltennis ontzettend leuk en aantrekkelijk.

2.4 Gokken op aantal games

Een speler kan een tafeltenniswedstrijd winnen door met minimaal twee games verschil te winnen. Ook wint een speler als deze de eerste drie games wint. De score van tafeltennis is namelijk gebaseerd op het beste-uit-vijf-systeem. Als de eerste 5 games niet resulteert in een winnaar, moeten er extra games worden gespeeld om de winnaar te bepalen. Je kunt dus inzetten op hoeveel games er worden gespeeld door middel van een over/under weddenschap. Ook deze tafeltennis bet heeft hoge odds met aantrekkelijke kansen.

3. Tafeltennis livestreaming

Tafeltennis wordt meestal door zenders als Eurosport live uitgezonden op televisie. Het hele jaar door zijn er allerlei interessante toernooien om naar te kijken. De sport is in China en Tsjechië erg populair. Vaak worden daar ook doordeweeks overdag wedstrijden gespeeld waar je uiteraard op kunt wedden. Daarnaast bieden online bookmakers ook tafeltennis livestreams aan. Bij zowel bet365 als Unibet kun je gratis de wedstrijd live volgen en veel live inzet opties gebruiken!

4. Tafeltennis wedtips

Tot slot willen we je nog een aantal tafeltennis wedtips voor 2024 meegeven om het maximale uit je inzet te halen.

4.1 Favoriet in de wedstrijd? Kies voor een handicap bet

Als er een duidelijke favoriet is in de wedstrijd raden we je aan om een handicap bet te zetten. Dit geeft de tegenstander of underdog van de wedstrijd een virtuele voorsprong. De favoriet zal dan met meerdere sets verschil een game moeten winnen. Handicap bets op tafeltennis zijn aantrekkelijk omdat ze vaak hoge odds hebben.

4.2 Kijk naar live vorm bij het gokken op losse punten

Als je besluit te gokken op losse punten is het belangrijk dat je de wedstrijd live goed volgt. Zo kun je het beste inschatten wie het meeste momentum heeft en dus de grootste kans om het volgende punt te winnen.

4.3 Kies een betrouwbare tafeltennis bookmaker

Ten eerste is het belangrijk dat je voor een betrouwbare online bookmaker kiest. LegaleBookmaker werkt nauw samen met Unibet en bet365, twee internationaal bekende goksites met uitstekende service en een aanbod van allerlei sportweddenschappen. Bij Unibet en bet365 zijn al jouw transacties en persoonlijke gegevens beschermd. Daarnaast beschikken beide bookmakers over flinke welkomstbonussen die beschikbaar zijn via onze link. Als je van de wedbonus bij bet365 wil profiteren, dan kun je het beste onze bet365 bonuscode Nederland gebruiken.

4.4 Geen duidelijke favoriet? Overweeg een over/under bet

Als er geen duidelijke favoriet in de wedstrijd is, is de kans groot dat het aantal games om de wedstrijd te winnen vrij hoog zal uitvallen. In deze situaties is het geen gek idee om een over weddenschap in te zetten. Met deze bet voorspel je dat de wedstrijd meer dan bijv. 7.5 games zal duren. Als je gelijk hebt kan je profiteren van een aantrekkelijke odd en dus veel winst!

5. Veelgestelde vragen

5.1 ❔ Welke tafeltennis weddenschappen zijn het populairst in 2024?

Inzetten op de winnaar, handicap bets, inzetten op losse punten en over/under wedden op het aantal games zijn de populairste tafeltennis weddenschappen. Deze bets hebben namelijk vaak aantrekkelijke odds.

5.2 ❔ Is tafeltennis en pingpong dezelfde sport?

Ja, tafeltennis en pingpong is dezelfde sport.

5.3 ❔ Waar kan ik op tafeltennis met een bonus wedden?

Wedden op tafeltennis met een VIP bonus kan bij Unibet en bet365!

reageer WeddenOpTafeltennis
Reacties (2)
Protesian
Protesian 16 dagen geleden
ik gok al jaren op tennis, maar ik heb nog nooit weddenschappen op tafeltennis geplaatst. misschien een goede kans om het te veranderen
Speel bewust 18+