LegaleBookmaker.nl nl

Stijn Lamers

door Legale Bookmaker van
avatar van Stijn Lamers

Mijn naam is Stijn Lamers en ik verdiep me al een aantal jaren op het gebied van online gokken en sportweddenschappen. Om bij te blijven op het gebied van sport, volg ik verschillende sporten, waaronder motorsporten, voetbal en tenniswedstrijden. Natuurlijk sluit ik dan ook regelmatig een weddenschap af op een van deze sporten. Net dat beetje extra spanning dat sportweddenschappen met zich mee brengen maken het voor mij zo interessant.

Met de ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan, wil ik andere gokkers helpen. Denk daarbij aan het verzamelen van informatie over sportweddenschappen, het onderzoek doen naar bonussen en promoties en het up-to-date blijven over de geldende wet- en regelgeving in Nederland. Voor mij is het erg belangrijk om (online) gokkers bewust te maken van de spanning die het met zich meebrengt, maar ook de gevaren die er schuilen!

Ondanks dat de nieuwe wetgeving in Nederland voor grote mogelijkheden heeft gezorgd, heeft het ook gevaren met zich meegebracht. Gok dus niet met geld dat je niet kan missen, niet met geleend geld en schakel hulp in als het uit de hand dreigt te lopen!

Speel bewust 18+