LegaleBookmaker.nl nl

Bookmakers met Mobiele App

door Legale Bookmaker van
Bookmakers met Mobiele App

We doen steeds meer op onze telefoons, zo ook wedden, dus hebben wij een overzicht van de beste legale bookmakers met mobiele app voor je gemaakt. Want, al zou je het vandaag de dag eigenlijk niet meer verwachten, lang niet alle bookmakers hebben een app voor mobiel wedden.

In dit artikel vertellen we je niet alleen over de best beoordeelde wedden apps in 2024, maar ook waarop bookmakers apps beoordeeld worden, wat de voordelen van mobiel wedden zijn, hoe je een sportwedden applicatie kunt downloaden en meer!

1. Overzicht beste apps voor wedden op sport in 2024

Wat betreft bookmakers met mobiele app in Nederland is er geen discussie over mogelijk dat bet365 bovenaan in de ranking staat. Niet alleen heeft bet365 een erg goed uitgewerkte, al is het een beetje gedateerd, app voor ieder product dat ze aanbieden. Ook is de bet365 app gemakkelijk te downloaden via Google Play, iets wat we maar zelden zien. Vermeldenswaard is ook dat al die bookmakers een geldige Nederlandse licentie hebben.

Andere mobiele apps voor wedden op sport die erg goed scoren is de app van Unibet. Hieronder een overzicht van de beste mobiele apps voor bookmakers in Nederland.

Beste Bookmakers Met Mobiele App

bet365
bet365
Bonus Sports
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen
Promotiecode

2. Bookmaker apps vergelijken

Uiteraard is onze bookmaker app ranking niet zomaar uit de duim gezogen, hiervoor hebben we grondig onderzoek gedaan en alle apps voor mobiel wedden voor je getest. In de onderstaande tabel kun je zien hoe we tot onze ranglijst zijn gekomen, voordat we iedere wedden app in meer detail bespreken. Wil je nog meer bookmakers leren kennen? Check dan onze lijst van legale bookmakers in Nederland.

Bookmaker Hoe te downloaden Beschikbare wedopties Gratis livestream Gebruiksgemak
bet365 Google Play voor Android & Apple App Store voor iOS Pre-game, live wedden, cash-out, betbuilder Beschikbaar Erg gebruiksvriendelijk en intuïtief, maar een beetje gedateerd
Unibet Download van site voor Android & Apple App Store voor iOS Pre-game, live wedden, cash-out, betbuilder Beschikbaar Erg gebruiksvriendelijk en intuïtief

2.1 bet365 mobiele app

De nummer één mobiele app voor wedden in Nederland is die van bet365. Het design mag wel eens wat opgefrist worden, maar het wedaanbod en aanvullende features zoals promoties en livestreams zijn subliem. Verder is bet365 in Google Play beschikbaar, wat het downloaden en installeren van de bet365 app voor Android gebruikers veel gemakkelijker maakt dan andere Nederlandse wedden apps. Heb je nog geen account bij bet365, download dan de bet365 app in de Apple App Store of Google Play en registerer je met de bet365 app bonuscode voor een leuke welkomstbonus.

2.2 Unibet mobiele app

De Unibet app is ook ontzettend goed, en net als bet365 biedt Unibet een aparte app voor ieder product dat ze aanbieden. Dit betekent dat de Unibet sports app zich puur en alleen richt op mobiele weddenschappen, wat de kwaliteit van de zeker ten goede komt. Het design van de Unibet app is beter dan dat van bet365, en het wedaanbod en aanvullende functies zijn vergelijkbaar, maar voor Android gebruikers is het downloaden en installeren van de Unibet app veel lastiger aangezien deze niet in Google Play beschikbaar is.

3. Voordelen van mobiel wedden via een app

Als je veel tijd op je telefoon doorbrengt hoef ik je niet uit te leggen wat de voordelen van een bookmaker app zijn ten opzichte van een mobiele website. Alhoewel je op de mobiele site van een bookmaker ook alles kunt doen dat je in de kunt doen, is een mobiel wedden app speciaal ontworpen voor het kleinere scherm van de mobiele telefoon, wat gewoon ontzetten bijdraagt aan het gebruiksgemak. Dit zijn de grootste voordelen van apps voor wedden op je telefoon.

 • Gebruiksgemak: Zoals gezegd zijn bookmaker apps special ontworpen voor de mobiele telefoon en dus is het plaatsen van weddenschappen op je mobiel gemakkelijker in een app dan op een mobiele site.
 • Gratis livestream: Ook livestreams zijn bij veel Nederlandse bookmaker apps gratis beschikbaar. Wil je hier meer over lezen? Check dan ook ons overzicht van de beste legale bookmakers met gratis livestream.
 • Mobiele betaalmethoden: Ook geld storten en opnemen is vaak makkelijker in een bookmaker app, zeker wanneer je een mobiel bankieren app hebt en dus gemakkelijk via iDeal vanaf je telefoon geld kunt storten.
 • Mobiele promoties: Al onze promotiecodes voor Nederlandse bookmakers zijn ook geldig voor registratie in de app en geven je de beste bookmaker welkomstbonussen in Nederland, maar daarnaast kunnen spelers met een wedden app vaak profiteren van aanvullende mobiele promoties.
 • Extra functies: Mobiele apps van bookmakers hebben vaak extra functies ten opzichte van de mobiele website, zoals inloggen met Face ID of je vingerafdruk, en pushnotificaties waardoor je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws een aankomende wedstrijden.

4. Waar je op moet letten bij het kiezen van een wedden app

Wij beoordelen bookmakers met mobiele app in 2024 op verschillende punten, en als je zelf een sportwedden app gaat downloaden zijn er ook een aantal zaken waarop je moet letten.

 • Veiligheid: Jouw veiligheid moet altijd voorop staan. Controleer dus altijd of de bookmaker een geldige licentie heeft en of de download link geverifieerd is. Download een bookmaker mobiele app alleen vanuit de Apple App Store of Google Play, of direct vanaf de website van de bookmaker.
 • Snelheid: Niet alle apps zijn even snel, maar zeker wanneer je live weddenschappen plaatst en dus snel moet kunnen reageren op gebeurtenissen en veranderende odds is een snel werkende app een must.
 • Storting en opname: Bekijk voordat je een app voor sportweddenschap download eerst welke betaalmethoden er beschikbaar zijn en belangrijker nog, hoe je geld kunt opnemen. Download je een app van een legale Nederlandse bookmaker dan is iDeal altijd een beschikbare betaalmethode. Wil je hier meer over weten? Check onze ranking van nederlandse bookmakers met iDeal voor meer info.
 • Bonussen: Controleer of je je welkomstbonus kunt verzilveren in de wedden app van de bookmaker. Verder kun je ook voor jezelf checken of je wellicht nog voor aanvullende promoties in aanmerking komt die alleen in de app van de bookmaker beschikbaar zijn.
 • Wedopties: Sommige bookmakers hebben niet hun volledige aanbod in de mobiele app zitten. Controleer dus of alle wedopties wel beschikbaar zijn in de app. Standaard weddenschappen als handicaps zitten er vaak wel tussen, maar de betbuilder bijvoorbeeld niet altijd. Andere interessante mogelijkheid is wedden op 1X2. Als je meer daarover wil weten, check onze uitleg van 1X2 weddenschappen.
 • Ander aanbod: Sommige voetbal wedden apps hebben ook leuk ander aanbod, zoals gratis livestreams, wedtips en wedstrijdstatistieken.

5. Een sportwedden app downloaden en installeren

Wanneer je kiest voor mobiel wedden op sport via een applicatie, dan zal je deze app eerst moeten downloaden. In het geval van bet365 kan dit gewoon via Google Play of de Apple App Store, waarna de installatie automatisch wordt uitgevoerd en je binnen enkele minuten aan de slag kunt.

Maar, voor Android gebruikers geldt dat de meeste andere mobiele wedden apps moeten worden gedownload vanaf de website van de bookmaker. Hier is hoe dat werkt.

 1. Ga naar de officiële website van de bookmaker wiens app je wilt downloaden en kijk voor een download link, vaak onder het tabje “Apps” in het menu van de site, of helemaal onderaan de site.
 2. Klik op de bookmaker app download link om de download te starten.
 3. Omdat de download niet van Google Play komt, zal je telefoon het niet direct toestaan om de app te installeren, hiervoor moet je eert ‘Onbekende bronnen’ toestaan via het tabje ‘Beveiliging’ in je telefooninstellingen.
 4. Nu kun je het bookmaker apk bestand in je download folder openen om de installatie te starten.
 5. Zodra de installatie is afgerond, ga terug naar ‘Beveiliging’ in je telefooninstellingen om ‘Onbekende bronnen’ weer uit te sluiten.

Heb je een iPhone dan is het downloaden en installeren van bookmaker applicaties veel gemakkelijker. Apple heeft namelijk een veel minder strict beleid omtrent gokken en staat wedden apps gemakkelijker toe.

6. Veelgestelde vragen over bookmaker apps

6.1 ❓Ik heb een Windows telefoon, kan ik een bookmaker app downloaden?

Het Windows-besturingssysteem voor telefoons is niet erg populair en bookmakers hebben hier dan ook doorgaans geen app voor. Heb je een Windows telefoon, dan zal je via de mobiele website van de bookmaker moeten inzetten.

6.2 ❓Waarom staat de wedden app niet in Google Play?

Google stelt enorm hoge eisen aan apps voor mobiel wedden in 2024, iets waar zelfs legale bookmakers in Nederland vaak niet aan voldoen. Een sportwedden app die wel in Google Play te downloaden is, is die van bet365.

6.3 ❓Zijn mobiele bookmaker apps veilig?

Ja, bookmakers met mobiele app zijn veilig, mits je kiest voor een bookmaker met een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

reageer BookmakersMetMobieleApp
Reacties (0)
Speel bewust 18+