Voorspelling België - Canada

door LegaleBookmaker van
Voorspelling België - Canada

In dit artikel lees je onze voorspelling voor België - Canada: De eerste wedstrijd voor de Rode Duivels op het WK2022 in Qatar. We geven je een paar gratis tips om te wedden op België vs Canada en behandelen de belangrijkste odds van de bookmakers.

Blegië is zonder meer de grote favoriet voor dit duel en dit wordt ook weerspiegeld in de België - Canada bookmakers odds. Zo wordt bij bet365 momenteel de odd 1.25 aangeboden voor België, tegenover 12.00 voor Canada. Op een gelijkspel kun je wedden met de quotering 5.50.

1. Onderlinge historie België vs Canada

Wist je dat er al onderlinge historie van België vs Canada bestaat? De twee teams hebben één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dat was een vriendschappelijke wedstrijd in 1989. De Belgen wonnen toen met 2-0 van de Canadezen. Een paar jaar eerder in 1986 speelde Canada voor het eerst mee op een WK. Er werden nul doelpunten gescoord en Canada verloor alle wedstrijden.

Gaat Canada tegen België stunten en zijn eerste doelpunt op een WK pakken? Gezien de indrukwekkende kwalificatiereeks van de Belgen, zou de eerste WK wedstrijd in decennia voor de Canadezen wel eens één grote teleurstelling kunnen gaan worden.

2. Gratis België – Canada wedden tips

Ben je op zoek naar gratis België – Canada wedden tips? Dan delen we hier een paar gratis tips met je. Het is zeker indrukwekkend dat Canada zich wist te kwalificeren, maar echt zware tegenstanders hadden de Canadezen niet. Canada’s laatste 4-0 overwinning tegen Jamaica was spectaculair, maar nog veel indrukwekkender was de kwalificatiereeks van de Belgen. Het lukte de Rode Duivels telkens weer te winnen van andere sterke deelnemers. Er werd ook regelmatig gescoord door België.

Exact daarom adviseren wij je om te wedden op een overwinning voor de Belgen op Canada met minimaal 2 doelpunten verschil. Of als je iets minder risico wil nemen, kies dan een Asian Handicap van 1,5 doelpunten voor België. Op dit moment kan je hiermee bij Betcity en bet365 nog steeds bijna je inzet verdubbelen, wat volgens ons geweldige odds zijn gezien de geringe kansen van Canada.

De beste Nederlandse bookmakers om te wedden op België vs Canada

Bet365
Bet365
Bonus Sports
Wedkredieten tot €100
Bonuscode
BCODE
Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus

Een andere mooie weddenschap die wellicht nu nog in aanloop naar de wedstrijd aantrekkelijk zal zijn, is dat België zowel in de eerste als tweede helft op voorsprong staat. Nog een extra tip is om te kijken of jouw favoriete Belgische spelers minimaal twee keer zal scoren. Kijk voor meer aantrekkelijke handicap weddenschappen maar eens op Betcity en bet365. Beide bookmakers zijn volledig legaal en gespecialiseerd in dit soort weddenschappen.

3. België vs Canada kansen vergelijken

Als we kijken naar de grote bookmakers en de België vs Canada kansen vergelijken, dan valt direct op dat iedereen het erover eens is dat België gaat winnen. De vraag is niet of België wint, maar met hoeveel doelpunten verschil.

Er is bijna geen aantrekkelijke marge te verdienen door bij de 1x2 op België in te zetten. Iets meer waarde is er te vinden in een voorsprong voor België, zowel aan het einde van de eerste als de tweede helft.

We adviseren je om vroeg in te zetten bij bet365 of Betcity. Naarmate we dichter bij de wedstrijd komen, zal er nog meer geld worden ingezet op de favoriet en alle handicaps voor de Belgen.

Woon je in België, dan kun je wedden bij een bookmaker als betFIRST of Unibet. Ook kun je in aanloop naar het WK alvast oefenen door gratis online sportweddenschappen te plaatsen in onze competitie!

4. Onze België – Canada pronostiek

Voor onze België – Canada prognose mag het niet heel verrassend zijn, dat ook wij denken dat België met overtuiging deze wedstrijd zal gaan winnen. We verwachten echter niet een grote regen aan Belgische doelpunten. Het is immers nog steeds een WK en in principe zijn alle gekwalificeerde teams sterk.

Daarom blijven we conservatief en zetten we in op een 3-0 of 3-1 overwinning voor de Belgen, die tijdens rust met 1-0 op voorsprong zullen staan. Mede dankzij de taaie verdediging van Canada die de schade beperkt wil houden, lukt het de Belgen pas later in de tweede helft om uit te lopen naar een uiteindelijk ruime overwinning op de Canadezen.

5. Dit moet je weten over België - Canada op het WK

5.1 ⚽️ Wanneer speelt België de eerste wedstrijd op het WK 2022?

België speelt de eerste WK-wedstrijd op 23 november 2022 tegen Canada. De wedstrijd begint om 20:00 Nederlandse tijd.

5.2 ⚽️ Bij welke bookmaker kan ik wedden op België - Canada?

Wedden op België - Canada kan bij iedere legale goksite in Nederland, of bij betFIRST of Unibet in België.

5.3 ⚽️ Wat zijn de odds dat België van Canada verliest?

De odds dat België verliest van Canada schommelen zo rond de 11.00, wat betekent dat België een winkans van meer dan 75% heeft, wat in lijn is met onze voorspelling voor België - Canada.

reageer VoorspellingBelgië-Canada
Reacties (0)
Speel bewust 18+