LegaleBookmaker.nl nl

Voetbal wedopties

door Thomas Leek van
Voetbal wedopties

Als jij van voetbal houdt en geïnteresseerd bent om een keer je kennis te testen met gokken, dan doe je er goed aan om te weten welke voetbal wedopties er allemaal beschikbaar zijn. Wedden op voetbal is namelijk enorm populair, mede omdat het veruit de populairste sport ter wereld is. Dat is ook een goed iets, want daardoor zijn er veel verschillende voetbal wedopties en tips beschikbaar.

Door het enorme aanbod aan voetbal wedstrijden en weddenschappen, is er ook onwijs veel waardevolle informatie online beschikbaar die je kan gebruiken voor jouw weddenschappen. Hiermee verhoog je de kans om geld te verdienen met je voetbalweddenschappen enorm. Het beste voorbeeld van deze waardevolle tips, is de tips die je vindt in onze eigen 1x2 competitie. Hier vind je geheel gratis en professionele tips die je kan gebruiken bij het inzetten op voetbalwedstrijden.

Maar voor je dat doet, doe je er goed aan om te weten welke voetbal wedopties er allemaal zijn. Omdat voetbal zo populair is, is het aanbod aan voetbal wedopties namelijk ook enorm divers. Dit biedt veel voordelen voor de ervaren gokkers, terwijl beginnende gokkers ook zo eenvoudig kunnen krijgen welke weddenschappen zij het fijnst vinden om op in te zetten. Vervolgens kan je deze ervaring weer meenemen naar andere sporten, waardoor je al meteen een stuk meer ervaring hebt met het inzetten op sport in het algemeen. Laten we daarom de verschillende soorten voetbal wedopties hier even goed bekijken.

1. Wed op voetbal met een bonus bij deze online bookmakers

Wedden op voetbal doe je in Nederland bij betrouwbare bookmakers die goedgekeurd zijn door de Nederlandse overheid. Wij raden uiteraard deze bookmakers ook aan, en adviseren je niet in zee te gaan met malafide bookmakers. Wanneer er namelijk geld mee gemoeid is, dan is betrouwbaarheid heel belangrijk.

Bij deze goksites vind je de beste voetbalweddenschappen

bet365
bet365
Bonus Sports
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen
Promotiecode

De bekendste en meest betrouwbare bookmakers zijn in onze ervaring Unibet en bet365 waar je flink profiteren kunt van de bet365 bonuscode 2024. Er zijn nog enkele andere goede bookmakers, maar die bieden niet de geweldige service en odds die deze bookmakers zelf bieden. Bovendien zijn dit de enige bookmakers met een eigen app én livestreams van voetbalcompetities van over de hele wereld.

Als kers op de taart stunten ze ook vaak met geweldige bonussen en acties. Als je wilt wedden op voetbal met een bonus in 2024, dan hoef je dus niet verder te kijken dan bet365 en Unibet. Maak gebruik van de link op onze website om een exclusieve welkomstbonus te krijgen en direct het meeste te halen uit het gokken op voetbal.

2. Soorten van voetbal weddenschappen

Zoals gezegd zijn er veel manieren hoe je kan inzetten op voetbal. Van de simpelste voetbal weddenschappen tot aan de meest geavanceerde: er zit altijd wel een weddenschap bij die past bij jou. Hieronder bespreken we de populairste voetbal wedopties in detail.

2.1 Moneyline weddenschappen

Moneyline weddenschappen zijn de meest voorkomende voetbalweddenschappen ter wereld. Dat komt omdat dit eigenlijk de basis is van het gokken, en vaak de meest pure vorm die ook al het langste bestaat. Het houdt simpelweg in dat je inzet op het team (in het geval van voetbal) waarvan jij denkt dat ze gaan winnen. Je kan dit zowel vooraf de wedstrijd doen, maar ook in de vorm van live wedden (hierover later meer).

2.2 Over/under weddenschappen

Bij over/under weddenschappen zet je in op het totale aantal doelpunten dat in de wedstrijd zal worden gescoord, ongeacht wie de winnaar is. Dit klinkt misschien moeilijk, maar dat is het gelukkig niet. Het gaat als volgt: een bookmaker stelt een bepaalde score voor, als voorbeeld zullen we 3 doelpunten zeggen. De vraag bij deze bookmakers is dan bij deze weddenschap of je denkt dat er bij deze wedstrijd meer of minder dan 3 doelpunten gescoord gaat worden. Daarom heet het ook over/under.

2.3 Accumulator Bets of Bet Builders

Accumulators of zogeheten Bet Builders combineren meerdere weddenschappen in één weddenschap, waarbij je alle weddenschappen moet winnen om uitbetaald te krijgen. Dit neemt natuurlijk wel wat risico met zich mee, want je hoeft maar één score fout te hebben om de weddenschap te verliezen, maar kan juist ook wel weer veel opbrengen. Je kunt ook de bet365 betbuilder gebruiken om zulke weddenschappen af te sluiten.

2.4 Beide Teams Scoren

Een hele makkelijke voetbalweddenschap die je enkel met ‘ja’ of ‘nee’ hoeft te beantwoorden. Denk jij dat beide teams scoren in de eerstvolgende voetbalwedstrijd? Dan klik je op ‘ja.’ Als jij denkt dat beide teams niet zullen scoren, dan klik je op 'nee'.

2.5 Correcte Score

Een van de meest uitdagende weddenschappen is het voorspellen van de exacte eindscore van een wedstrijd. Omdat het zo moeilijk is, betalen deze weddenschappen ook vaak erg veel geld uit. Deze weddenschappen vereisen daarentegen wel diepgaande kennis en een sterke intuïtie voor hoe een wedstrijd zich gaat ontvouwen.

2.6 Handicap Weddenschappen

Handicap weddenschappen zijn ontworpen om het aantrekkelijker te maken om te gokken op favorieten in wedstrijden waarbij een team als een (veel) sterkere tegenstander wordt beschouwd. De favoriet krijgt een virtuele achterstand die ze moeten overwinnen. Als jij erg veel vertrouwen hebt in een grote score, dan is dit de juiste weddenschap voor jou.

Ervaren gokkers gebruiken deze voetbal wedopties dan ook vaak om in te zetten op meerdere teams die zwaar favoriet zijn voor een wedstrijd. Als je enkel op de wedstrijd zelf zou inzetten, dan zou je haast niks verdienen. Maar wanneer je vijf wedstrijden goed voorspelt, kan dit een hoop opleveren!

2.7 Live Weddenschappen

Live wedden stelt gokkers in staat om in te zetten op wedstrijden die al aan de gang zijn. Dit type weddenschap biedt een dynamische ervaring, met odds die voortdurend veranderen op basis van de actuele stand van zaken in de wedstrijd. Live weddenschappen zijn perfect voor mensen die veel kennis hebben en de mogelijkheid hebben om snel de flow van een spel te lezen. Als je dit beter kan dan de bookmakers, dan valt er veel geld mee te verdienen. Meer erover lees je in ons artikel met de beste live voetbalweddenschappen tips.

2.8 Speler Specifieke Weddenschappen

Dit zijn weddenschappen op de prestaties van individuele spelers, dus niet het team zelf. Hieronder vallen weddenschappen als ‘speler X scoort of geeft een assist’, maar kan zelfs het aantal reddingen, passes en zelfs kaarten bevatten. Omdat je slechts wed op één speler en niet een heel team, kunnen deze weddenschappen ook aantrekkelijke odds bevatten.

2.9 Futures en outrights

Futures en outrights zijn weddenschappen die worden geplaatst op prestaties in de verre toekomst. De bekendste hiervan is het winnen van een competitie of het degraderen. Vooral bij het EK voetbal is dit een populaire voetbal wedoptie. Als je overtuigd bent van een team, dan kan je hierop inzetten. Dit is vooral interessant wanneer je te maken hebt met een team dat veel te sterk is voor een competitie. Denk hierbij aan Bayern of Ajax de afgelopen jaren. Maar zoals je dit seizoen kunt zien, geeft het verleden ook geen garantie voor de toekomst.

3. Voetbal competities om op te wedden in 2024

Bij bet365 en Unibet kan je gebruik maken van het grootste aanbod aan livestreams en voetbalweddenschappen. Wil jij de Argentijnse of Braziliaanse competitie volgen en hier geld op inzetten? Dat kan bij deze bookmakers. Ben je meer een liefhebber van de opkomende Saudi League of de Indonesische competitie? Ook dit kan bij bet365 en Unibet. Let wel op, want hoe odds worden berekend, hangt van de bookmaker af.

Het fijne eraan is dat je de meeste competities zelfs nog live én geheel gratis kan zien bij deze bookmakers. Hierdoor maak je het inzetten op voetbal nog spannender dan het al is.

De meest populaire competities om op in te zetten zijn:

  • UEFA Champions League
  • UEFA Conference League
  • UEFA Europa League
  • Eredivisie
  • Serie A
  • La Liga
  • Premier League
  • Bundesliga
  • Internationaal voetbal (zoals het EK en WK voetbal)

Maar zoals gezegd blijft het hier dus niet bij. Het aanbod is zo immens groot, dat we daar meerdere artikelen aan zouden kunnen wijden. Daarom is het een goed idee om zelf op onderzoek uit te gaan bij deze bookmakers. Wie weet zit jouw nieuwe favoriete competitie er wel bij!

Bij ons vind je nog meer handige wedtips voor allerlei sporten. Misschien zijn wedden op snooker tips iets voor jou geschikt?

De hoogste bonus op de markt
Doe mee aan onze Super Tipster Competitie met een wekelijkse prijzenpot van €155

4. Veelgestelde vragen over voetbal wedopties in 2024

4.1 ⚽ Waar kan ik mijn voetbal voorspellingen delen?

Je kan je voetbal voorspellingen delen in onze eigen 1x2 Tipcompetitie.

4.2 ⚽ Kan ik geld verdienen met het wedden op voetbal?

Je kan zeker veel geld verdienen met het wedden op voetbal. Als je een echte kenner bent, dan kan je hier flink van profiteren. Houd echter wel in het achterhoofd dat het een vorm van gokken blijft, hoeveel kennis je ook hebt.

4.3 ⚽ Op welke goksites vind ik het beste aanbod van voetbalweddenschappen?

Het grootste aanbod aan voetbal wedopties en livestreams vind je veruit bij de bekende bookmakers bet365 en Unibet.

reageer VoetbalWedopties
Reacties (0)
Speel bewust 18+