LegaleBookmaker.nl nl

Wedden op Virtual Sports

door Legale Bookmaker van
Wedden op Virtual Sports

Wedden op virtual sports wordt steeds populairder in 2024, maar zijn ze eigenlijk eerlijk en leuk? Wij denken van wel! Overweeg eens te wedden op virtual sports als je wat spanning wilt toevoegen aan je gokervaring. Deze opwindende vorm van virtueel gokken is beschikbaar bij toonaangevende legale bookmakers in Nederland.

Bookmaker Beschikbare virtuele sporten Bonus code
bet365 Amerikaans voetbal, voetbal, basketbal, paardenraces, cricket, speedway, darts, tennis, wielrennen, golf, autorensport, windhondenrennen BCODE
Unibet Voetbal, basketbal, tennis, paardenraces, windhondenrennen Gebruik onze link

In dit artikel verkennen we de wereld van virtuele sportweddenschappen, van wat virtuele sporten precies zijn tot hoe je kunt wedden en enkele handige wedtips voor virtual sports.

1. Wat zijn virtuele sporten?

Virtuele sporten zijn simulaties van echte sportevenementen die plaatsvinden in een virtuele omgeving. Zo kan je alle sporten kijken die je leuk vindt als basketbal, tennis, paardenraces, windhonden en voetbal waaronder Europese Champions Cup en WK Voetbal mét de teams die je steunt, maar dan een virtuele versie. Met hoogwaardige graphics en volledig eerlijke uitslagen biedt dit de hele avond spelgenot. Doordat de wedstrijden niet live plaatsvinden, kunnen er veel meer spelen in een uur (en ook om 13.00 ’s middags op maandagmiddag), waardoor je veel vaker de gelegenheid hebt om te kijken. Bovendien kan je ook nog eens cashen! Ben je nog steeds nieuw bij online bookmakers? Check eens onze uitleg van online sportweddenschappen.

2. Hoe werken virtuele sporten?

Het hart van virtuele sporten is de RNG (Random Number Generator), die willekeurige uitkomsten genereert voor de wedstrijden. Dit zorgt voor eerlijke en onvoorspelbare resultaten, vergelijkbaar met echte sportevenementen. Het zal je wel een indruk geven: stel er mocht ooit een wedstrijd FC Barcelona – ADO Den Haag tussen zitten, dan is natuurlijk de kans dat de Hagenezen winnen niet zo groot.

Verder wordt er gewerkt met Betradar-software, een onafhankelijke provider, die de integriteit van de spellen garandeert en streng gecontroleerd wordt door bijvoorbeeld de KSA, de Nederlandse Kansspelautoriteit. Zij handhaven de eerlijkheid streng.

3. Bookmakers waar je kunt wedden op virtuele sporten

Als je geïnteresseerd bent in virtuele weddenschappen, kun je terecht bij gerenommeerde bookmakers die virtuele sportweddenschappen aanbieden zoals bet365 en Unibet. Check bij hen het uitgebreide aanbod aan virtuele sporten. Bij bet365 kan je tevens van ons welkomstpakket profiteren als je gebruik maakt van onze promotiecode bet365. Bovendien zijn deze gloednieuw, dus het kan zeker dat er in de toekomst een aantal nieuwe bij komen. Houd dat dus zeker goed in de gaten!

Beste bookmakers voor wedden op de virtuele sporten

bet365 sportsbetting
bet365 sportsbetting
Bonus Sports
Sport Bonus
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen
Promotiecode

4. De meest populaire virtuele sportweddenschappen

Bij virtuele sporten kun je diverse soorten virtuele weddenschappen plaatsen, vergelijkbaar met traditionele sportweddenschappen. Enkele populaire opties zijn:

 • Handicap Weddenschappen - Voorspel het verschil in score tussen teams of deelnemers.
 • Winnaar van de Race - Gok op de winnaar van een virtuele race.
 • Plaatsen 1-2 / Plaatsen 1-3 Weddenschappen - Voorspel welke deelnemers in de top 1, 2 of 3 eindigen.
 • Juiste Score - Zet in op de exacte score van een wedstrijd.
 • Eerste Doelpuntenmaker - Voorspel wie het eerste doelpunt scoort in een virtuele voetbalwedstrijd.
 • Winnend Team - Gok op het winnende team.
 • Aantal Doelpunten - Voorspel het totale aantal doelpunten in een virtuele voetbalwedstrijd.
 • Draw - Voorspel een gelijkspel.
 • Beide Teams Scoren - Wed op de mogelijkheid dat beide teams doelpunten zullen maken.

5. Virtual sports om op te wedden

Virtuele sporten bieden een breed scala aan opties. Je kunt wedden op virtuele versies van populaire sportevenementen, waaronder de Europese Champions Cup en het WK Voetbal, maar ook basketbal, tennis, paardenraces, golf en windhonden. Vergeet maar niet dat Legale Bookmaker je nog meer interessante artikels aanbiedt net zoals het overzicht van Nederlandse online bookmakers met iDeal.

6. Wedtips voor gokken op virtuele sporten

Wedden op virtuele sporten verschilt op sommige punten van traditioneel gokken. Hier zijn enkele handige tips:

 • Virtuele sporten verlopen snel, dus je hebt minder tijd om te wedden. Dit maakt ze geschikt voor beginners. Wie het even heeft gemist of even wil kijken hoe het werkt, heeft in no-time begrepen hoe de vork in de steel zit.
 • In tegenstelling tot live inzetten, is dit niet mogelijk bij virtuele sporten, dus zorg ervoor dat je je onderzoek vooraf doet.
 • RNG bepaalt de uitslag, dus doorgaans is het beter om op de grote favoriet te wedden.

7. Veelgestelde vragen over virtuele sporten

7.1 ➡️ Is het legaal om te wedden op virtual sports?

Ja, virtuele sportweddenschappen zijn beschikbaar bij legale Nederlandse bookmakers die geen boete moeten betalen aan de Ksa. Ze zijn volledig legaal en daarmee ook volledig eerlijk. De computer genereerd een uitslag en zowel jij als de bookmakers zelf hebben daar geen enkele controle over – als zij dat wel zouden hebben, dan zou de Nederlandse Kansspelautoriteit hun licentie afpakken, wat ze buitengewoon veel geld zou kosten, omdat ze dan helemaal niet meer actief in Nederland mogen zijn.

7.2 ➡️ Zijn virtuele sporten eerlijk?

Ja, virtuele sporten worden eerlijk gehouden dankzij RNG en Betradar-software. Hierdoor wordt een willekeurige maar ook eerlijk uitkomst gekozen. De bookmakers zelf hebben geen controle over het uiteindelijk resultaat.

7.3 ➡️ Wat is de populairste soort van virtuele sportweddenschappen?

Verschillende virtuele voetbalweddenschappen zijn over het algemeen het meest populair onder virtuele sportweddenschappers. Toch zijn dat zeker niet de enige sporten. Je kan ook wedden op virtual sports zoals basketbal, tennis, paardenraces en windhonden – bovendien komen er steeds vaker nieuwe virtuele sporten bij!

reageer WeddenOpVirtualSports
Reacties (0)
Speel bewust 18+