LegaleBookmaker.nl nl

Voorspelling finale WK voetbal 2022

door Legale Bookmaker van
Voorspelling finale WK voetbal 2022

In dit artikel lees je onze wedtips en voorspelling voor de finale WK voetbal 2022. Het is warme en spannende winter, want het WK voetbal in Qatar begon dit keer op 20 november. Op zondag 18 december om 16:00 zien we wie de finale van het WK voetbal gaat winnen.

Wil jij wedden op de winnaar en ben je benieuwd naar onze tips voor wedden op de WK finale? Lees dan snel verder en ontdek waar je de beste odds kan vinden om te gokken op het WK voetbal in Qatar.

1. Favorieten voor de finale WK voetbal 2022

Ook dit keer waren alle WK voetbal 2022 finale favorieten weer van de partij. Alleen moesten we het dit WK wederom zonder Italië doen, die tijdens het WK van 2018 ook al niet meespeelde.

De top 3 favorieten om de WK voetbal 2022 finale te winnen waren Brazilië, Engeland en Frankrijk. Er was een lichte voorkeur volgens de bookmakers voor Brazilië. Echter hebben twee van deze drie WK finale favorieten het doek al zien vallen en kan alleen Frankrijk nog een gooi doen naar de eindwinst. De outsiders die volgens de experts ook kans maakten waren Spanje, Duitsland en Argentinië. Argentinië heeft zich al geplaatst voor de WK finale aanstaande zondag.

In dit artikel gaan we ons verder alleen richten op de finale van het WK voetbal in Qatar. Wil je wedden op, of meer weten over, andere wedstrijden in het WK, check dan ook eens onze prognose voor het WK 2022 met tips, odds en bonussen voor het gehele WK.

2. Gratis WK 2022 finale wedden tips

Als eerste gratis tip voor wedden op de WK 2022 finale in Qatar, adviseren we je om niet te lang te wachten met wedden op de winnaar. Des te eerder je inzet op jouw WK 2022 favoriet des te hoger de odds voor het voorspellen van de winnaar van de WK finale zullen zijn.

Dat betekent dat je op dit moment nog relatief veel geld kan winnen als je nu al een weddenschap plaatst. Maar, als je te lang wacht dan zal je zien dat de WK 2022 odds voor de finale gaan zakken. Simpelweg omdat er steeds meer gewed gaat worden op de favorieten en het aantal kandidaten voor een finaleplek schrinkt.

Onze laatste WK finale 2022 wedtip is om je WK finale voorspellingen te doen bij een legale bookmaker. Zorg ervoor dat je veilig gokt en je weddenschappen plaatse bij een bookmaker die hiervoor een geldige licentie van de Ksa bezit. Weet je niet welke bookmakers dit zijn? Check dan ons overzicht van legale Nederlandse gokwebsites.

3. WK voetbal finale odds vergelijken

De odds voor wedden op de WK finale bij legale bookmakers kunnen nog wel eens verschillen. Denk jij dat Frankrijk de finale gaat winnen tijdens het WK 2022, of ben je ervan overtuigd dat Argentinië er met de winst vandoor gaat? Wat je antwoord ook is, het is altijd verstandig om de odds bij een aantal bookmakers te vergelijken.

Wil je wedden op jouw favoriet voor de WK finale? Dan ontlopen de odds elkaar niet heel veel. Toch loont het om verschillende bookmakers met elkaar te vergelijken, want de noteringen voor de WK winnaar kunnen onderling verschillen. Bovenin dit artikel staan de odds voor WK winner bij bet365, Unibet en Betcity naast elkaar en kun je de WK final odds dus makkelijk vergelijken.

4. Wedden op de WK 2022 finale bij bet365

Wij hebben diverse bekende bookmakers met elkaar vergeleken en gescoord op betrouwbaarheid, uitbetaling en gebruiksgemak. Zowel Betcity als bet365 scoren het hoogst en zijn de beste bookmakers in Nederland voor sportweddenschappen, evenals Unibet.

Bij deze bookmakers vind je de allerbeste noteringen voor het WK voetbal 2022 in Qatar. Specifiek voor wedden op de WK finale 2022 adviseren we je om te gokken bij bet365. Op bet365 vind je namelijk de beste WK finale odds en vooral een groot aantal varianten om te wedden op de uitslag van de WK finale 2022.

Wed op de WK finale bij bet365 met een flinke bonus
De hoogste bonus op de markt
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

5. Onze WK voetbal finale prognose

De WK voetbal finale prognose voor 2022 van LegaleBookmaker is de wedstrijd Argentinië tegen Frankrijk. Wij voorspellen dat de WK finale 2022 zal worden gewonnen door Frankrijk. Door de jaren heen is Frankrijk een consistent en sterk team gebleken. Op het WK in 2018 ging Frankrijk er ook al met de winst vandoor en wij verwachten dat ze het dit jaar weer kunnen flikken.

Het zou voor de eerste keer sinds 1962 zijn dat een land het WK twee keer op rij wint. Brazilië won toen, nadat het ook in 1958 wereldkampioen werd. Italië, dat dat zich niet plaatste voor dit WK, was het eerste en enige andere land dat dit ook deed door de tweede en derde edities van het WK voetbal te winnen in 1934 en 1938. Uiteraard zal Argentinië allesbehalve een makkelijke tegenstander zijn, maar onze WK 2022 finale voorspelling is: Frankrijk wint het WK 2022 in Qatar.

6. Wat je moet weten om te wedden op WK finale

6.1 Waar en wanneer is de finale van het WK 2022?

De finale van het WK voetbal zal worden gespeeld op 18 december 2022 om 16:00 Nederlandse tijd. De finalewedstrijd van het WK wordt gespeeld in het Lusail Stadium in Qatar.

6.2 Wie wint het WK voetbal 2022?

Frankrijk is de grote favoriet voor de winst van de WK finale in 2022, en onze voorspelling is ook dat Frankrijk het WK zal winnen.

6.3 Waar kan ik wedden op de finale van het WK?

Je kunt wedden op het WK en de finalewedstrijd bij iedere online bookmaker in Nederland. Wij raden bet365 en Betcity aan voor het wedden met jouw voorspelling voor de finale WK voetbal 2022.

reageer VoorspellingFinaleWkVoetbal2022
Reacties (0)
Speel bewust 18+