Voorspelling finale WK voetbal 2022

door LegaleBookmaker van
Voorspelling finale WK voetbal 2022

In dit artikel lees je onze wedtips en voorspelling voor de finale WK voetbal 2022. Het belooft een warme en spannende winter te worden, want het WK voetbal in Qatar begint dit keer op 21 november. Op 18 december zien we wie de finale van het WK voetbal gaat winnen.

Wil jij wedden op de winnaar en ben je benieuwd naar onze tips voor wedden op de WK finale? Lees dan snel verder en ontdek waar je de beste odds kan vinden om te gokken op het WK voetbal in Qatar.

1. Favorieten voor de finale WK voetbal 2022

Ook dit keer zijn alle WK voetbal 2022 finale favorieten weer van de partij. Alleen moeten we het dit WK wederom zonder Italië doen, die tijdens het WK van 2018 ook al niet meespeelde.

De top 3 favorieten om de WK voetbal 2022 finale te winnen zijn Brazilië, Engeland en Frankrijk. Er is een lichte voorkeur volgens de bookmakers voor Brazilië. Gok jij op één van deze drie WK finale favorieten? Dan win je met een juiste voorspelling zomaar 5-6 keer je inzet terug! De outsiders die volgens de experts ook kans maken zijn Spanje, Duitsland en Argentinië.

In dit artikel gaan we ons verder alleen richten op de finale van het WK voetbal. Wil je wedden op andere wedstrijden in het WK, check dan ook eens onze prognose voor het WK 2022 met tips, odds en bonussen voor het gehele WK.

2. Gratis WK 2022 finale wedden tips

Als eerste gratis tip voor wedden op de WK 2022 finale, adviseren we je om niet te lang te wachten met wedden op de winnaar. Op dit moment heeft het grote publiek nog niet ingezet op de WK 2022 favorieten en is de winnaar van de WK finale voorspellen nog lastig.

Dat betekent dat je nu nog relatief veel geld kan winnen als je nu al een weddenschap plaatst. Maar, als je te lang wacht dan zal je zien dat de WK 2022 odds voor de finale gaan zakken. Simpelweg omdat er steeds meer gewed gaat worden op de favorieten en het aantal kandidaten voor een finaleplek schrinkt.

Als tweede WK finale 2022 wedtip adviseren we je te kijken naar alle groepswedstrijden. Wie denk jij dat voor een verrassing kan gaan zorgen, met een onverwachte winst of gelijkspel tegen een favoriet? Vooral nu vind je nog veel geweldige WK finale odds voor dubbele kans (double chance), waardoor je met wedden op de underdogs voor de WK finale op twee verschillende manieren kan winnen (winst of gelijkspel)!

3. Finale WK voetbal kansen vergelijken

Hoe verschillen de odds voor wedden op de WK finale bij legale Nederlandse gokwebsites? We hebben de WK voetbal finale kansen voor je vergeleken bij bet365 en Betcity. Denk jij dat België of Duitsland de WK finale 2022 gaat winnen? Dan vind je op dit moment de hoogste odds bij bet365.

Favorieten voor winst in de WK finale 2022 - Beste odds
Alle odds weergeven
Laatste update: 1650457025

Wil je wedden op één van de favorieten? Dan ontlopen de odds elkaar op beide sites niet heel veel. Maar als je het aandurft om te wedden op een outsider zoals Kroatië, die in het vorige WK nog in de finale stond? Dan loont het om zowel Betcity en bet365 goed met elkaar te vergelijken, want de noteringen voor de WK winnaar kunnen onderling verschillen. We zien verder dat bij wedden op de WK finale sommige underdogs veel hogere odds krijgen bij bet365 dan bij Betcity.

4. Wedden op de WK 2022 finale bij bet365

Wij hebben diverse bekende bookmakers met elkaar vergelijken en gescoord op betrouwbaarheid, uitbetaling en gebruiksgemak. Zowel Betcity als bet365 scoren het hoogst en zijn de beste bookmakers in Nederland voor sportweddenschappen.

Bij beide bookmakers vind je de allerbeste noteringen voor het WK voetbal 2022 in Qatar. Specifiek voor wedden op de WK finale 2022 adviseren we je om te gokken bij bet365. Op bet365 vind je namelijk de beste WK finale odds en vooral een groot aantal varianten om te wedden op de uitslag van de WK finale 2022.

Wed op de WK finale bij bet365 met een flinke bonus
Standaard bonus op Bet365
Wedkredieten tot €100

5. Onze WK voetbal finale prognose

De WK voetbal finale prognose voor 2022 van LegaleBookmaker is de wedstrijd Engeland tegen Duitsland of Brazilië. Wij voorspellen dat het WK 2022 zal worden gewonnen door Engeland. Door de jaren heen is Engeland sterker geworden en hebben zij veel momentum opgebouwd. Zo stond Engeland op het WK in 2018 al in de halve finale en verloren ze de EK finale van 2020 maar net van Italië na strafschoppen. Engeland zit net als Nederland in een relatief makkelijke poule.

Duitsland bereikte 8 keer eerder een WK finale en won er 4, waarvan 1 als Duitsland en 3 als West Duitsland. Dat maakt Duitsland tot een van de favorieten voor de finale tegen Engeland. Ook Brazilië stond al meerdere malen in de finale van het WK en won deze 5 maal, voor het laatst in 2002. Alhoewel Engeland het WK pas één keer eerder won, zien wij hierin een sterk team de het meeste kans maakt dit jaar. Onze WK 2022 finale voorspelling: Engeland wint het WK 2022 in Qatar.

6. Wat je moet weten om te wedden op WK finale

6.1 Waar en wanneer is de finale van het WK 2022?

De finale van het WK voetbal zal worden gespeeld op 18 december 2022 om 16:00 Nederlandse tijd. De finalewedstrijd van het WK wordt gespeeld in het Lusail Stadium in Qatar.

6.2 Wie wint het WK voetbal 2022?

Brazilië is de grote favoriet voor het WK 2022, maar onze voorspelling is dat Engeland het WK zal winnen.

6.3 Waar kan ik wedden op de finale van het WK?

Je kunt wedden op het WK en de finalewedstrijd bij iedere online bookmaker in Nederland. Wij raden bet365 en Betcity aan voor het wedden met jouw voorspelling voor de finale WK voetbal 2022.

reageer VoorspellingFinaleWkVoetbal2022
Reacties (0)
Speel bewust 18+