LegaleBookmaker.nl nl

Europa League finale voorspelling 2023

door LegaleBookmaker van
Europa League finale voorspelling 2023

In deze post blikken we vooruit op de allerlaatste speelronde van de Europa League met onze Europa League finale voorspelling voor 2023. Gaat Sevilla winnen van AS Roma? Je leest het hier!

De Europa League word vaak als het kleinere broertje van de Champions League gezien, wat financieel begrijpelijk is, maar getuige het deelnemers veld in de Europa League verdient deze competitie toch meer waardering. De laatste jaren is het niveau van de Europa League sterk gestegen en spelen regelmatig ploegen van Champions League kaliber mee in het toernooi.

Dit maakt het voorspellen van de uitslag van de finale van de Europa League des te spannender. Wie is de favoriet om de finale van de 2023 Europa League te winnen en waar kun je het beste op deze voorspelling wedden? Lees snel verder!

1. Wie is favoriet in de Europ League finale? Sevilla vs AS Roma

Een duidelijke favoriet is niet aan te merken in de Europa League finale van 2023. Zowel Seville als AS Roma heeft een serieuze kans om de beker mee naar huis te nemen, al wordt de kans dat Sevilla van Roma wint door de bookmakers net iets hoger ingeschat.

De odds dat Sevilla de Europa League finale zal winnen staan op 2.60, terwijl de kansen voor AS Roma met de odd 2.90 iets lager worden ingeschat. Een gelijkspel is het meest onwaarschijnlijk en hiervoor staat de odd 3.00. Wie dank jij dat de EL final in 2023 gaat winnen? Deel jouw Sevilla vs AS Roma voorspelling hier!

Ook in de Champions League staat een Italiaanse club, daar neemt Manchester City het op tegen Internazionale Milan. Meer hierover lees je in onze Champions League finale voorspelling voor de 2022/2023 campagne.

2. Sevilla - AS Roma wedtips

Wedden op een wedstrijd als de Europa League finale is en blijft een lastige opgave. Denk maar eens terug aan de finale tussen Eintracht Frankfurt en Rangers FC in de afgelopen editie. Die had je vast en zeker niet aan zien komen.

De finale tussen Sevilla en AS Roma is er ook weer eentje die we aan het begin van het toernooi waarschijnlijk niet hadden voorspelt, met sterke clubs als Arsenal en Manchester United die ook meespeelde.

Des te meer reden om de Europa League finale tussen Sevilla en Roma goed voorbereidt in te gaan met een aantal gratis wedtips van onze experts, voor als je net dat extra risico durft te nemen voor potentieel grotere winst.

Tips om te wedden op Sevilla vs AS Roma

  • Minder dan 2.5 doelpunten - 1.55
  • Correcte score: 1-0 - 7.00
  • Sevilla wint, ongeldig bij gelijkspel - 1.82

3. Wedden op de Europa League finale bij een legale bookmaker

Wedden op de Europa League finale kan bij werkelijk iedere online bookmaker, maar zorg ervoor dat jij hiervoor gebruikmaakt van een Nederlandse legale goksite. De beste odds voor de Europa League finale vind je over het algemeen bij bet365 en Betcity.

4. Onze voorspelling voor de Europa League finale

Hoe we het ook wenden of keren, de Europa League finale gaat spannend worden dit jaar. Echter moeten we bekennen dat Sevilla net een streepje voor heeft op AS Roma. We verwachten een spannende wedstrijd, waar AS Roma tot het einde gevaarlijk blijft, maar niet tot scoren zal komen. De Europa League finale 2023 zal gewonnen worden door Sevilla.

reageer EuropaLeagueFinaleVoorspelling2023
Reacties (0)
Speel bewust 18+