NEO.bet Promotiecode

door LegaleBookmaker van

De NEO.bet promotiecode is bcvip en bezorgt je de keuze uit twee verschillende welkomstbonussen, of 200% tot €50, of 100% tot €150, plus een no de posit bonus ter waarde van €5. Je dient de bonus code in te voeren tijden de registratie van je nieuwe account. Uiteraard is deze promotion code beschikbaar voor spelers in Nederland, maar ook voor spelers daarbuiten.

NEObet Promotiecode

NEO.bet bonus Bonus omschrijving NEO.bet promotion code
Bonus zonder storting €5 no deposit bonus bcvip
Starter bonus eerste storting 200% tot €50 bcvip
Pro bonus eerste storting 100% tot €150 bcvip

NEO.bet is wellicht nog niet zo'n hele bekende naam in Nederland, maar gaat ook een poging doen om een licentie van de KSA te ontvangen. De kracht van NEO.bet zit hem, naast het feit dat het wellicht een legale bookmaker is in ons land zal zijn, ook in de overzichtelijkheid van de website, het gemak waarmee je er online weddenschappen kunt plaatsen en natuurlijk het leuke welkomstaanbod voor nieuwe spelers.

1. Regiatratie met de NEO.bet promotion code

NEO.bet max bonus (maximale bonus online)
NEO.bet Promotion code maart 2023
NEO.bet Promotion code april 2023
mei 2023 juni 2023
juli 2023 augustus 2023
september 2023 oktober 2023
november 2023 december 2023
januari 2024 februari 2024

De promotiecode voor NEO.bet is bcvip en je dient deze te activeren tijdens het openen van een nieuwe account, om te kunnen genieten van ons exclusieve welkomstpakket. Doorloop de onderstaande stappen om de promocode te activeren zodat je optimaal kunt profiteren van alles dat deze legale bookmaker te bieden heeft.

NEObet bonus code activeren:

 • Kopieer allereerst de NEObet promo code: bcvip
 • Klik op een van de links in dit artikel om naar de website van NEObet te gaan
 • Klik op “Aanmelden” rechts bovenin het scherm
 • Vul je contactgegevens in en kies een wachtwoord
 • Klik op “Promotion code” en vul onze bonuscode in
 • Ga akkoord met de voorwaarden en rond de registratie af

Uiteraard moet je nog wel even je account activeren, maar zodra je dit hebt gedaan kun je de no deposit bonus binnen 24 uur op je rekening verwachten.

2. NEObet no deposit bonus van €5

De NEO.bet no deposit bonus van €5 is een promotie voor nieuwe spelers die exclusief via Legale Bookmaker beschikbaar is voor onze lezers. Deze gratis registratiebonus kun je vervolgens inzetten op iedere sportweddenschap die door NEObet wordt aangeboden en biedt je de ideale manier om deze bookmaker risicovrij uit te proberen, en voor jezelf te bepalen of je hier in de toekomst wilt blijven wedden.

Let wel, een vereiste om in aanmerking te komen voor de NEObet registratiebonus is dat je onze NEObet promotiecode bcvip invoert tijdens je registratie.

Zonder storting
LB Exclusive
Bonus met LegaleBookmaker
€5 Free bet registration bonus

Een andere populaire bookmaker waar je van een no deposit bonus kunt profiteren is NetBet. Gebruik hiervoor onze NetBet promocode tijdens je registratie.

3. NEO bet stortingsbonussen voor nieuwe spelers

Promotiecodes kunnen worden gebruikt voor van alles en nog wat. Zo kun je met een promotiecode korting krijgen bij webshops, maar je kunt er ook voordeel uit halen bij online bookmakers.

Bevalt het gokken bij NEObet je? Dan kunnen spelers die een account hebben geopend met onze NEO.bet bonus code ook nog profiteren van een bonus bij de eerste storting. Hier heb je keuze uit twee verschillende aanbiedingen, de 'Starter Bonus' van 200% tot €50 en de 'Pro Bonus' van 100% tot €150.

Dat dit een prima welkomstpakket is zal je zie als je de bonus van NEO.bet vergelijkt met de bonus van andere legale online bookmakers in Nederland op onze home page.

3.1 NEObet starter bonus: 200% tot €50

De eerste optie is de meest aantrekkelijke bonus voor beginnende bettors. Zo wordt je eerste storting hier namelijk niet verdubbeld, maar ontvang je zelfs twee maal het gestorte bedrag in bonusgeld, bovenop je eerste storting. Dit betekend dat wanneer je €25 stort, je wel €75 krediet op je rekening zal hebben staan. Uiteraard zijn er voorwaarden verbonden aan deze stortingsbonus, welke hieronder staan gespecificeerd.

NEObet starter bonus Bonus details
NEObet bonuscode bcvip
Type bonus Stortingsbonus
Minimale storting €10
Maximale bonus 200% tot €50
Minimale odds 1.50
Bonusvoorwaarden 5x binnen 100 dagen
Betaalmethoden Credit Card, Klarna, MuchBetter, Apple Pay, paysafecard, bankoverschrijving

3.2 NEObet pro bonus: 100% tot €150

De tweede optie is de zogenoemde NEO.bet Pro Bonus, welke aantrekkelijker is voor de meer ervaren bettors, daar er meer mee te verdienen valt. Ook dit is weer een bonus die je vrijspeelt op het moment dat je een eerste storting doet, maar in dit geval gaat het om een bonus van 100% tot €150. Kortom, stort je €150 op je account, dan zal je €300 wedkrediet op je rekening zien verschijnen. Je vindt de volledige voorwaarden terug op de website van NEO.bet, maar hieronder hebben we het al even kort voor je opgesomd.

NEObet pro bonus Bonus details
NEObet bonuscode bcvip
Type bonus Stortingsbonus
Minimale storting €10
Maximale bonus 100% tot €150
Minimale odds 1.50
Bonusvoorwaarden 5x binnen 100 dagen
Betaalmethoden Geen beperkingen

Overweeg eventueel ook het welkomstpakket bij Unibet eens. Hier kun je met onze Unibet promocode profiteren van een onder anderen mooie bonus voor sportweddenschappen.

4. NEO.bet betaalmethoden

Er zijn tal van goede en veilige manieren waar je geld kunt storten en opnemen bij NEO.bet. De betaalmethoden die in het bestand van NEO.bet zitten voeren je betaling direct uit en doen dit zonder transactiekosten. Het minimaal te storten bedrag is altijd €10.

Geld storten bij NEObet kan via:

 • MuchBetter
 • Apple Pay
 • Visa / Mastercard
 • Klarna
 • Paysafecard
 • Neteller (3% transactiekosten)
 • Skrill (3% transactiekosten)
 • Bankoverschrijving

Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Zo wordt bij een betaling via Skrill of Neteller 3% transactiekosten in rekening gebracht en kan een betaling via bankoverschrijving twee tot drie werkdagen in beslag nemen. Ook moet je er rekening mee houden dat stortingen via Neteller en Skrill niet in aanmerking komen voor de welkomtbonus die je kunt verkrijgen met onze NEObet bonuscode.

Wanneer je wat hebt gewonnen en je winsten wil opnemen, dan zal je voor een van de onderstaande opties moeten kiezen. Uitbetalingen worden namelijk niet voor alle betaalmethodes ondersteund.

Geld opnemen bij NEObet kan via:

 • MuchBetter
 • Visa / Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Bankoverschrijving

Kies je voor een uitbetaling via creditcard of bankoverschrijving dan kan de transactie tot drie werkdagen in beslag nemen. Bij de overige betaalmethoden wordt je opname direct uitbetaald. Voor alle betaalmethoden geldt dat het minimaal op te nemen bedrag €20 is, alle opnames zijn gratis.

5. NEO.bet sportweddenschappen

Wedden op sport wordt door NEO.bet ontzettend makkelijk gemaakt, wat dit een ideale plek maakt voor de beginnende gokker. Maar dat wil helemaal niet zeggen dat de doorgewinterde bettor hier niet uit de voeten kan.

Je kunt bij NEObet namelijk wedden op een paar honderd verschillende wedstrijden per dag, in tal van competities wereldwijd, in tientallen verschillende sporten waaronder voetbal, tennis, ijshockey, darts, handbal en badminton. Natuurlijk worden alle grote sportevenementen hier aangeboden, dus zorg ervoor dat je snel een account opent met onze NEObet registratiecode en probeer deze bookmaker geheel gratis uit!

Claim jouw welkostbonus bij NEO.bet - No deposit bonus + stortingsbonus

NEO.bet
NEO.bet
Bonus Sports
200% bonus up to €50 + €5 free bet
Promotion code
bcvip

6. NEObet live weddenschappen

Ook live weddenschappen ontbreken niet bij NEObet. Sterker nog, je kunt er op ieder moment van de dag meer dan 100 live weddenschappen vinden. In totaal zijn er maandelijks zo'n 9.000 wedstrijden en evenementen waarop je live kunt wedden.

Als we het hebben over live wedden bij NEObet, dan bedoelen we ook echt live wedden. Je kunt inzetten op je favoriete sport, terwijl deze live wordt gespeeld, waardoor je ontzettend dicht op de wedstrijd zit.

Je kunt uiteraard wedden op de winnaar, maar je kunt ook handicap weddenschappen plaatsen, evenals over/onder weddenschappen en nog veel meer. Live wedden bij NEObet betekent dat je live kunt inzetten op sport, vanaf het eerste moment dat de wedstrijd van start gaat, tot de allerlaatste seconde in de extra tijd.

Een andere bookmaker met een fantastisch aanbod live weddenschappen is betFIRST. Deze bookmaker is al lange tijd legaal in België en is er nu ook mee bezig in Nederland een licentie te verkrijgen. Bereid je hier alvast voor, lees onze recensie, noteer de betFIRST promo code waarmee de beste promoties beschikbaar zullen zijn.

7. NEO.bet legale bookmaker in Nederland

NEO.bet voldoet aan (bijna) alle eisen om een licentie in Nederland aan te vragen bij de KSA. Uiteraard heeft de website SSL versleuteling om je gegevens veilig te houden, maar ook betalingen zijn er veilig middels de PCI DSS. Onze verwachting is dan ook dat de Nederlandse Kansspelautoriteit niet al te lang zal wachten met het afgeven van een vergunning aan NEObet, die ook al in het bezit is van een licentie van de overheden van Malta en Duitsland.

8. Veelgestelde vragen over NEObet

8.1 📝 Wat is de NEO bet promotion code?

De NEObet bonus code is bcvip en je dient deze in te voeren bij het openen van een nieuwe account om in aanmerking te komen voor exclusieve welkomstpromoties.

8.2 💰 Hoe krijg ik de €5 no deposit bonus bij NEO.bet?

Bij NEO.bet kun je als nieuwe speler profiteren van een bonus zonder storting ter waarde van €5. Om deze no deposit bonus te krijgen hoef je alleen maar even onze promotiecode bcvip in te vullen wanneer je je account opent.

8.3 🔒 Is NEObet betrouwbaar?

Jazeker! NEObet was een van de eerste bookmakers die een vergunning wist te verkrijgen in Duitsland en zal nu ook in Nederland een vergunning aanvrgen van de KSA. Je kunt dus geel veilig en vertrouwd gokken bij NEO.bet.

8.4 🤑 Wat is het verschil tussen de NEO.bet starter en pro bonus?

De NEO.bet starterbonus geeft je 200% bonus tot maximaal €50 bij je eerste storting. De NEObet pro bonus geeft je 100% bonus tot €150 bij je eerste storting. Om een van deze bonussen te ontvangen moet je wel even onze NEO.bet promotiecode invoeren wanneer je je account opent.

reageer Neo.betPromotiecode
Reacties (0)
Speel bewust 18+