Voorspelling Argentinië - Mexico

door LegaleBookmaker van
Voorspelling Argentinië - Mexico

In dit artikel kijken we vooruit naar onze voorspelling voor Argentinië - Mexico, gespeeld in de 2e speelronde van de groepsfase van het WK 2022. In deze pittige ontmoeting tussen het Zuid-Amerikaanse Argentinië en Midden-Amerikaanse Mexico zal naast de 3 punten ook de nationale trots een nog grotere rol spelen dan in de andere duels.

Bookmakers trekken zich daar echter niets van aan en bepalen de odds op basis van statistieken en data. De Argentinië - Mexico odds laten duidelijk zien dat Argentinië favoriet is (1.60) in het duel tegen Mexico (7.00). Voor een gelijkspel staat de odd 4.00 genoteerd.

Wil je alles weten over de onderlinge historie van deze twee landen? Ben je benieuwd naar onze prognose voor Argentinië - Mexico en wil je weten wat de beste wedtips en odds voor Argentinië vs Mexico zijn? Lees dan snel verder!

1. Onderlinge historie Argentinië vs Mexico

We duiken even kort in de onderlinge historie tussen Argentinië en Mexico, en zien dat deze bijna 100 jaar terug begon toen beiden elkaar voor het eerst tegenkwamen tijdens het WK 1930 in Montevideo. Dit duel eindigde in een 6-3 overwinning voor Argentinië. Sindsdien werd er nog 30 maal gespeeld tussen beide landen, voor het laatst een vriendschappelijk duel in 2019 (4-0 overwinning voor Argentinië).

Als we alle statistieken van Argentinië vs Mexico erbij pakken uit de onderlinge historie, zien we dat Argentinië de overgrote meerderheid van de wedstrijden wist te winnen van Mexico. Maar liefst 15 maal wisten de Argentijnen te zegevieren, terwijl het duel 12 maal in een gelijkspel eindigde. Slecht vier keer wist Mexico een overwinning uit het vuur te slepen in deze onderlinge duels. De laatste overwinning van Mexico op Argentinië dateert uit 2004, toen de Mexicanen op de Copa America de winst naar zich toe wisten te trekken.

2. Gratis Argentinië – Mexico wedden tips

Ook voor deze wedstrijd hebben we weer een aantal Argentinië - Mexico wedtips om te delen, en we trappen we gelijk af met de allereerste wedtip voor deze wedstrijd.

Wij verwachten een rommelige wedstrijd met veel passie en overtredingen waarbij een bovengemiddeld kaarten aantal niet uit te sluiten valt. Met dit in gedachte hebben we een volgende Argentinië vs Mexico wedtip; bij Betcity kun je inzetten op 2 treffers van Messi en winst voor Argentinië tegen een odd van 7.00. Met het aantal verwachte overtreding en Messi als specialist in dode spelmomenten is behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Een dag later is er nog een heel interessante wedstrijd waarvoor wij een aantal leuke wedtips klaar hebben staan, namelijk België tegen Marokko. Lees onze België - Marokko voorspelling om hier meer over te weten te komen.

Wedden op Argentinië vs Mexico doe je bij een van deze legale bookmakers:

Bet365
Bet365
Bonus Sports
Wedkredieten tot €100
Bonuscode
BCODE
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen
Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus

3. Argentinië - Mexico kansen vergelijken

Als we beide ploegen naast elkaar leggen is het moeilijk anders te concluderen dat Argentinië de betere selectie heeft ten opzichte van Mexico. Natuurlijk speelt Mexico altijd met een passie dat moeilijk bespeelbaar is voor iedere tegenstander, maar de bookmakers verwachten dat Mexico weinig kans maakt.

Zo zien we dat Betcity met een odd van 7.00 komt mocht je een bet willen plaatsen op winst van Mexico, terwijl een overwinning van Argentinië bij Betcity een lagere odd kent, namelijk 1.58. Bij Unibet ligt deze odd met 1.60 iets hoger. Mocht je willen wedden op een gelijkspel van Argentinië – Mexico zien we dat bet365 een odd aanbied van 3.75, terwijl Betcity iets gunstiger is met een odd van 4.00.

4. Verwachte opstelling Argentinië en Mexico

Als we het gaan hebben over de verwachte opstellingen kunnen we natuurlijk niet om Lionel Messi heen, die bij Argentinië doorgaans op ‘10’ speelt, als meest belangrijke naam. Tijdens zijn waarschijnlijk laatste WK als speler, zal hij er alles voor over hebben om de wereld titel te pakken.

Om Messi te ondersteunen in zijn missie zullen vermoedelijk Lisandro Martinez en Christian Romero het hart van de defensie vormen, terwijl in aanvallend opzicht Giovanni Lo Celso en Lautaro Martinez als belangrijkste schakels gelden.

Bij Mexico kunnen we spreken van een Nederlands tintje in de selectie, waar Jorge Sanchez en Edson Alvarez (beide Ajax) vermoedelijk zullen starten. Ook Èrick Gutiérrez (PSV), Hirving Lozano en Andres Guardado (beide ex-PSV) maken deel uit van de selectie van Mexico. De verwachting is dat Guillermo Ochoa wederom het doel zal verdedigen tijdens dit WK, terwijl Raul Jiminez de eerste keus zal zijn in de spits.

Wil je weten in welke formatie het Nederlands Elftal gaat aantreden in hun laatste wedstrijd tegen Qatar? Check dan onze Nederland - Qatar voorspelling, met wedtips, odds, de verwachte opstelling en nog veel meer.

5. Onze Argentinië – Mexico prognose

Onze Argentinië – Mexico prognose wijkt weinig af van de verwachtingen van de bookmakers, namelijk een overwinning voor Argentinië. Echter plaatsen we wel de kanttekening dat we alles behalve een walk-over verwachten van Mexico, dat altijd lastig te bespelen is met een gevaarlijke counter waar Argentinië voor zal moeten waken. Echter blijft onze Argentinië – Mexico prognose een kleine overwinning met maximaal 2 doelpunten verschil (2-0 of 3-1).

6. Dit moet je weten om te wedden op Argentinië vs Mexico

6.1 ⚽️ Wanneer wordt Argentinië - Mexico gespeeld?

Argentinië - Mexico zal gespeeld worden op 26 november 2022 in het Lusail Stadium in Qatar.

6.2 ⚽️ Wanneer heeft Argentinië een WK voetbal gewonnen?

Argentinië wist al 2 maal eerder wereldkampioen te worden, namelijk in 1978 en 1986.

6.3 ⚽️ Welke andere landen spelen in de poule van Mexico?

Mexico zit in een groep met, naast Argentinië, ook Polen en Saoudi-Arabië.

6.4 ⚽️ Kan Mexico winnen van Argentinië?

Alhoewel Mexico niet onderschat mag worden, staan ze geen kans tegen Argentinië. Onze voorspelling Argentinië - Mexico is dan ook een overinning voor de Argentijnen.

reageer VoorspellingArgentinië-Mexico
Reacties (0)
Speel bewust 18+