Voorspelling Brazilië - Zwitserland

door LegaleBookmaker van
Voorspelling Brazilië - Zwitserland

In dit artikel bespreken we onze voorspelling voor Brazilië - Zwitserland, gespeeld in groep G van het WK voetbal 2022 in Qatar. De wedstrijd Brazilië – Zwitserland is voor beide landen het 2e duel in de groepsfase en zal gespeeld worden op 28 november.

De Brazilianen, de grote favoriet dit WK in Qatar, worden ook als favoriet gezien voor dit duel. De 1x2 odds voor Brazilië - Zwitserland zijn op het moment van schrijven 1.50 voor Brazilië, 4.40 voor een gelijkspel en 8.50 voor Zwitserland.

Brazilië zal moeten winnen om haar ambities kracht bij te zetten, terwijl Zwitserland in het verleden al heeft aangetoond dat het het Brazilië lastig kan maken. Wil je nog meer weten over de onderlinge historie van Brazilië en Zwitserland, gebruik maken van onze gratis wedtips en onze prognose? Lees dan snel verder!

1. Onderlinge historie tussen Brazilië en Zwitserland

Al 9 keer eerder in de geschiedenis werd een editie van Brazilië vs Zwitserland gespeeld, waarvan de eerste tijdens het WK in 1950, waar beide landen op een 2-2 gelijkspel bleven steken. Sindsdien werden de overige 8 duels qua resultaten vrij aardig verdeeld. Zo won Brazilië opvallend genoeg maar 3 keer van de Zwitsers, terwijl Zwitserland 2 keer de volle buit wist te pakken. Het vaakst speelde Brazilië en Zwitserland gelijk, namelijk 4 keer.

De laatste keer dat deze wedstrijd gespeeld werd, was op het WK 2018 en betrof het wederom een groepsduel. In deze wedstrijd wist Philippe Coutinho Brazilië in de eerste helft nog vroeg op voorsprong te brengen en leek een grote overwinning in de maak. Zwitserland liet zich echter van haar beste kant zien en dankzij een treffer van Steven Zuber stond de eindstand van 1-1 al in de 50e minuut op het bord.

2. Gratis tips om te wedden op Barzilië - Zwitserland

Voor deze wedstrijd hebben wij een aantal Brazilië – Zwitserland wedtips op een rijtje gezet en om gelijk te beginnen met de eerste is de mogelijkheid van een gelijkspel. Niet alleen zullen beide ploegen per sé niet willen verliezen in de 2e groepswedstrijd, maar Brazilië en Zwitserland wisten nog nooit een onderling duel te winnen op een WK. Beide voorgaande ontmoetingen eindigde in een gelijkspel.

Ook is de Barzilië - Zwitserland verwachting dat er gescoord zal worden, in geen enkele van de 9 ontmoetingen tussen beide landen eindigde het duel in een 0-0 gelijkspel, altijd werd er gescoord.

Dit alles gezegd te hebben is onze tip om te wedden op Barzilië - Zwitserland, te kijken naar een bet betreffende een gelijkspel voor, waar veel waarde kan worden gevonden. Bij Betcity vind je de beste odds, namelijk 4.50. Een weddenschap op een 1-1 uitslag voor Barzilië - Zwitserland levert je zelfs 8 maal je inzet op.

Voor meer wedtips check ook zeker eens onze WK voetbal 2022 voorspellingen met wedtips, odds, voorspellingen en meer voor het gehele WK.

Wed op Barzilië - Zwitserland bij een van de door ons aanbevolen Nederlandse bookmakers:

Bet365
Bet365
Bonus Sports
Wedkredieten tot €100
Bonuscode
BCODE
Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen

3. Brazilië vs Zwitserland odds vergelijken

Als we de odds van de bookmakers mogen geloven is Brazilië groot favoriet voor dit duel en als je beide selecties bekijkt is het begrijpelijk om tot deze conclusie te komen voor Brazilië - Zwitserland. Echter blijkt Zwitserland een echte angstgegner te zijn voor de Zuid-Amerikanen wat deze wedstrijd zeer interessant maakt om op te wedden.

Als we de Brazilië - Zwitserland odds vergelijken zien we dat Betcity, Unibet en bet365 vergelijkbare odds presenteren voor 1x2 weddenschappen. Echter kunnen de kleine verschillen in odds een groot verschil maken in jouw winst, dus hier volgt de vergelijking.

Wedden op winst voor Brazilië doe je het beste bij bet365, waar de odd 1.50 staat. bet365 hanteert de odd 1.46 voor dezelfde weddenschap. Voor een gelijkspel of winst voor Zwitserland ben je het beste af bij Unibet voor de wedstrijd tussen Brazilië en Zwitserland, namelijk 4.40 en 8.50 respectievelijk. Wedden op een gelijkspel bij bet365 kan tegen de odd 4.20, terwijl de odd 7.00 staat voor een overwinning van de Zwitsers.

Voor meer odds, in het bijzonder met betrekking tot de finale van het WK in Qatar, check onze WK voetbal 2022 finale voorspelling, waar ook Brazilië weer aan bod komt als mogelijke finalist.

4. Verwachte opstellingen Brazilië – Zwitserland

Wie aan Brazilië denkt, denkt aan samba-voetbal en creatieve wereldvoetballers, en de huidige generatie Braziliaanse internationals maken een ploeg zo boordevol topvoetballers dat een opstelling van slechts 11 spelers voor iedere bondscoach lastig is.

Een aantal spelers lijken echter zeker van hun plek, zo zal doelman Alison waarschijnlijk 1e keus zijn. Ook zal bondscoach Tite vrijwel zeker voor het duo Thiago Silva – Marquinhos kiezen terwijl Casemiro voor de verdediging zal functioneren. Voorin heeft Brazilië een waar luxeprobleem waar Neymar de enige echte vast plek lijkt te hebben.

Aan Zwitserse kant zal doelman Yann Sommer eerste keus zijn en met zijn ervaring als international als verlengstuk van bondscoach Murat Yakin dienen. Achterin lijken Fabian Schar en Ricardo Rodriguez op een basisplaats te rekenen, terwijl Granit Xhaka, Djibril Sow en Xherdan Shaquiri eveneens als vaste basisspelers zullen fungeren, mits zij blessure vrij kunnen blijven.

5. Onze Brazilië – Zwitserland prognose

Zoals gezegd lijkt Brazilië de torenhoge favoriet voor dit duel, wat het voor beide ploegen een interessant duel maakt. Waar Brazilië de druk zal voelen om te moeten winnen, kan Zwitserland vanuit de underdog-positie op de juiste momenten de tegenstander pijn doen. Een wat frustrerende wedstrijd kunnen we mogelijk tegemoet zien, met een onverwachte Brazilië – Zwitserland prognose van ons, namelijk een gelijkspel.

6. Wat je moet weten voor het wedden op Brazilië vs Zwitserland

6.1 Hoevaak is Brazilië al wereldkampioen geworden?

Brazilië is recordhouder als het gaat om WK’s, zij wisten al 7 maal een finale te bereiken, waarvan zij 5 keer als wereldkampioen eindigde.

6.2 Tegen wie moeten Brazilië en Zwitserland als zij zich plaatsen voor de knockout fase?

De nummer 1 en 2 van groep G zullen uitkomen tegen de nummers 1 en 2 van groep H, hierdoor zijn Uruguay, Zuid-Korea, Portugal en Ghana allemaal mogelijke tegenstanders.

6.3 Waar word Brazilië – Zwitserland gespeeld?

Deze wedstrijd zal gespeeld worden in het ‘Stadium 974’ in Doha, Qatar.

6.4 Kan Zwitserland winnen van Brazilië?

Niets is onmogelijk dit WK, waar blamages van Argentinië en Duitsland de eerste week tekende. Echter is onze Brazilië - Zwitserland voorspelling een gelijkspel.

reageer VoorspellingBrazilië-Zwitserland
Reacties (0)
Speel bewust 18+