LegaleBookmaker.nl nl

Voorspelling PSV - AS Monaco

door LegaleBookmaker van
Voorspelling PSV - AS Monaco

Deze wedstrijd is gespeeld. PSV heeft zich na een 3-2 overwinning geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League en zal op 16 augustus tegen Rangers spelen. Check onze Rangers - PSV voorspelling voor meer details en een nieuwe odds boost!

Nadat het heenduel tussen Monaco en PSV in een 1-1 gelijkspel eindigde, kijken alvast vooruit naar onze voorspelling PSV - AS Monaco voor de return, die gespeeld zal worden op dinsdag 9 augustus in het Philips Stadion, in Eindhoven.

Na een teleurstellende slotfase in de heenwedstrijd, zal PSV toch redelijk positief de return ingaan, in eigen huis. Ook de odds weerspiegelen dit, waar de odds voor winst voor PSV op 2.35 staan (of 40.00 als je profiteert van onze Odds Boost bonus bij Betcity!!!), tegenover 2.85 voor winst voor Monaco. Voorspel je weer een gelijkspel? Dan kan dit 3.70 maal je inleg opleveren.

Beide ploegen zullen na de 1-1 remise in het heenduel nog flink aan de bak moeten tijdens deze return in de derde kwalificatie ronde van de Champions League. Wil je alles te weten komen over onze voorspellingen voor PSV - AS Monaco, bij welke bookmaker je het beste kunt wedden op PSV - Monaco en waar je kunt profiteren van de beste promoties voor deze wedstrijd? Lees dan snel verder!

1. Onderlinge historie PSV - AS Monaco

Afgelopen dinsdag was niet de eerste keer dat PSV tegenover AS Monaco stond. Als we kijken naar de onderlinge historie tussen PSV en Monaco zien we dat dit duel 8 maal eerder gespeeld werd voorafgaande aan dit seizoen, waarvan er 2 maal sprake was van een vriendschappelijke ontmoeting.

Ter ondersteuning van het wedden op PSV - Monaco in de return kijken we dan ook niet alleen naar de reeds gespeelde heenwedstrijd, maar pakken we ook de onderlinge wedstrijden erbij (6 duels) die in competitief verband werden gespeeld tussen beide ploegen.

Daaruit kunnen we opmaken dat PSV en Monaco elkaar aardig in balans houden, getuigen de statistieken. Zowel PSV als Monaco won dit duel 2 maal in het verleden, terwijl de overige 2 duels in een gelijkspel eindigde. Hier is nu een derde gelijkspel aan toegevoegd.

De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar stonden was tijdens het seizoen 2021/2022, in de groepsfase van de Europa League. Dit duel eindigde in Monaco in een doelpuntloos gelijkspel, terwijl Monaco in de heenwedstrijd nog met 1-2 wist te winnen in Eindhoven.

2. Tips voor het wedden op PSV – AS Monaco

De vorm van PSV over de laatste 5 wedstrijden is een stuk beter dan die van AS Monaco en zeker de 3-5 overwinning of Ajax zit nog vers in het geheugen bij PSV, evenals de 4-1 zege op FC Emmen afgelopen weekend. Onze voorspelling voor de return PSV – AS Monaco is dan ook een kleine overwinning voor de Eindhovenaren.

Naast het wedden op het eindresultaat PSV - Monaco kun je natuurlijk ook inzetten op andere markten. Het beste kun je wedden op PSV - Monaco bij Betcity, waar je naast goede odds ook kunt profiteren van een PSV - Monaco Odds Boost waarmee je odds met 40x worden verhoogd als je gaat inzetten op winst voor PSV. Verder kun je bij deze legale bookmaker veilig en vertrouwd gokken op PSV - AS Monaco en ben je verzekerd van de beste odds en snelle uitbetalingen!

Op basis van de vorm en de odds voor andere weddenschappen op PSV - AS Monaco kunnen we hier ook al een aantal van onze PSV - Monaco wedtips met je delen.

Wat we in ieder geval al kunnen aanduiden als tip voor het wedden op PSV - Monaco is een wedstrijd waarin gescoord gaat worden. Voor zowel PSV als AS Monaco is de druk hoog om de bal in het net van de tegenstander te krijgen, na het 1-1 gelijkspel in Monaco.

De weddenschap dat beide teams zullen scoren is naar onze mening dan ook een interessante bet, zeker nu de odd hiervoor nog relatief goed is: 1.58. Ook de weddenschap dat PSV ten minste één helft zal winnen is interessant met de huidige odd van 1.65. Wil je wat meer risico nemen, dan kun je tegen de odd 9.50 inzetten op een 1-0 overwinning van PSV op Monaco.

Check nadat je je weddenschap op PSV – AS Monaco hebt geplaatst bij Betcity ook eens onze voorspellingen voor het WK voetbal later dit jaar en vergelijk WK 2022 odds bij verschillende legale Nederlandse bookmakers voor het beste resultaat!

3. 50x Odds Boost voor PSV - Monaco bij Betcity

Nieuwe spelers die bij Betcity een account openen met de bonuscode van LegaleBookmaker kunnen tevens profiteren van een 40x Odds Boost voor PSV - AS Monaco.

Deze promotie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en vereist een eerste storting van minstens €20. De maximale inzet op de Odds Boost is €1.

Zet in op winst voor PSV tegen Monaco en win 50x je inleg

Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus
Bonuscode
niet vereist

Alhoewel deze promotie niet wordt geëvenaard door andere legale Nederlandse bookmakers, is het toch een goed idee om ook eventjes de andere bookmaker welkomstbonussen te checken voor andere aanbiedingen.

4. De beste odds voor PSV - AS Monaco

Hoewel Monaco op papier de grotere club lijkt, afgaande op de selectie en financiële mogelijkheden, zal het thuisvoordeel van PSV bijdragen aan betere kansen voor de Eindhovenaren. Waar Monaco in het heenduel nog wist door te drukken en op gelijke hoogte kon komen in eigen stadion, zal het voor PSV een voordeel zijn om voor eigen publiek te spelen.

Dit alles in acht nemende zijn de kansen op winst voor PSV, dat in eigen huis traditioneel sterk is, toch beter tijdens deze return dan de kansen voor Monaco.

Ook de 1x2 odds voor PSV - AS Monaco bij Betcity, bevestigen dit. Wanneer we de kansen voor de return wedstrijd tussen PSV en Monaco raadplegen zien we namelijk dat winst voor PSV de odd 2.35 staat, tegenover 2.85 voor Monaco. Weer een gelijkspel lijkt het meest onwaarschijnlijk, met een odd van 3.70. Een spannende wedstrijd zal de return PSV - AS Monaco dus in ieder geval zijn!

5. Onze PSV - AS Monaco voorspelling

Het is een lastige te maken voorspelling bij een return zoals PSV – Monaco, waarbij in het heenduel vooral in de 2e helft beide ploegen de mogelijkheden hadden om vaker te scoren.

Vermoedelijk zullen beide ploegen weinig risico nemen tijdens de return en zal vooral Monaco loeren op vrije trappen, waaruit zij altijd gevaarlijk zijn. Een bijzonder spannende wedstrijd is bijna gegarandeerd. Onze voorzichtige PSV - Monaco voorspelling is toch een kleine overwinning van PSV.

6. Dit moet je weten over de return PSV - AS Monaco

6.1 ⚽️ Waar kan ik PSV - AS Monaco live kijken?

Kwalificatiewedstrijden van de Champions League, zoals PSV - AS Monaco, kun je gratis kijken via livestreaming bij Betcity.

6.2 ⚽️ Tegen wie speelt de winnaar van PSV - Monaco?

De winnaar van PSV - Monaco zal aantreden in de volgende ronde tegen de winnaar van de tweeluik tussen Union Saint–Gilloise en Rangers FC.

6.3 ⚽️ Waar kan ik het beste wedden op PSV - AS Monaco?

Wij raden altijd aan om je weddenschappen op PSV - AS Monaco te plaatsen bij Betcity, waar jouw 1x2 voorspelling van PSV - AS Monaco je dit keer wellicht 40x je inzet op kan leveren.

reageer VoorspellingPsv-AsMonaco
Reacties (3)
Shawty-bets
Shawty-bets ongeveer een jaar geleden
Dit moet PSV kunnen winnen, al zal het geen hele makkelijke wedstrijd worden. De 0 proberen te houden zal de hoogste prioriteit zijn voor PSV
Speel bewust 18+