LegaleBookmaker.nl nl

Voorspelling Qatar - Ecuador

door Legale Bookmaker van
Voorspelling Qatar - Ecuador

In dit artikel lees je de voorspelling Qatar – Ecuador op het WK 2022 en de openingswedstrijd voor het gastland Qatar en tevens de openings wedstrijd van het WK 2022. Het belooft een erg spannende wedstrijd te worden, waarin moeilijk een echte favoriet is aan te wijzen.

Wel zien we dat de Qatar – Ecuador 1X2 odds bij bet365 net in het voordel van Ecuador zijn: Qatar(1): 3.20 - gelijkspel(X): 3.10 - Ecuador(2): 2.40.

Wat we verwachten van deze wedstrijd en onze voorspelling voor de uitslag lees je hieronder. We zullen ook onze Qatar vs Ecuador wedtips met je delen. Lees verder en ontdekt wat nu juist deze wedstrijd zo ontzettend interessant maakt om een gokje op te wagen.

1. Onderlinge historie Qatar vs Ecuador

Wist je dat Qatar en Ecuador recentelijk een onderonsje hebben gehad? De twee teams speelden eerder in 2018 een spannende wedstrijd. Deze wedstrijd werd gewonnen door Qatar en er werden maar liefst 7 doelpunten gescoord! Qatar won van Ecuador met 4-3. Qatar’s all-time topscoorder Almoez Ali scoorde drie keer en is er deze wedstrijd weer bij. Bij Ecuador scoorde Enner Valencia twee keer.

Ook Nederland zit in de groep met Qatar en Ecuador, en zal het tijdens de groepsfase tegen beiden landen opnemen. Check dus onze Nederland vs Ecuador voorspelling voor de tweede wedstrijd van Oranje op 25 november, en onze Nederland vs Qatar voorspelling voor de laatste wedstrijd in de groepsfase op 29 november.

2. Verwachte opstellingen Qatar en Ecuador

Als we de vermoedelijke opstellingen van Ecuador en Qatar naast elkaar leggen, zien we twee redelijk gelijkwaardige ploegen. Waar Qatar vermoedelijk over een geheel fitte selectie kan gaan beschikken aan dit duel, zal Ecuador het deze wedstrijd, en het gehele WK in Qatar, zonder João Rojas moeten doen.

Verder zullen de ogen aan de kant van Ecuador voornamelijk gericht zijn op ervaren spits Enner Valencia en Brighton middenvelder Moisés Caicedo, die zal hopen om zijn kwaliteiten op het middeveld aan de wereld te vertonen tijdens dit WK.

Bij Qatar is het de geslepen spits, Almoez Ali, die moet gaan zorgen voor de doelpunten voor Qatar, terwijl ook Akram Afif vanaf de linkerflank voor veel dreiging zal gaan zorgen.

3. Gratis Qatar – Ecuador wedden tips

Wat zijn nu de beste gratis Qatar – Ecuador wedden tips voor het WK 2022? Volgens ons heeft het gastland Qatar een enorm voordeel dat het een belangrijke thuiswedstrijd mag spelen voor eigen publiek. Daarnaast verloor Qatar zijn laatste twee wedstrijden met steeds 4-0 van Ierland en Servië. Maar daarvoor wist Qatar met 2-1 van Bulgarije te winnen en speelde Qatar gelijk tegen Azerbeidzjan en Slovenië.

Qatar heeft dus wat goed te maken en bouwt enorm veel momentum op in aanloop naar deze belangrijke wedstrijd. In de laatste 5 wedstrijden speelde Ecuador 4 keer gelijk met steeds 1-1 tegen El Salvador, Peru, Brazilië en Argentinië. Ecuador verloor met 3-1 van Paraguay.

Wij denken dat Qatar een grote kans maakt om opnieuw deze wedstrijd tegen Ecuador te winnen. Weliswaar niet met de regen aan doelpunten zoals de vorige keer, maar met een kleinere score. Onze tips om te wedden op Qatar – Ecuador: Qatar wint, Almoez Ali scoort en er zullen minimaal 2,5 doelpunten worden gescoord.

Vergeet niet dat Qatar van twee grote verloren wedstrijden komt en wat goed te maken heeft. Niemand verwacht dat Qatar ver zal komen, maar Qatar heeft veel te bewijzen en wil de organisatie en het thuispubliek natuurlijk niet teleurstellen.

4. Qatar vs Ecuador kansen vergelijken

Wat zien we terug bij de belangrijkste bookmakers als we de Qatar vs Ecuador kansen vergelijken? Wat direct opvalt is de relatief gelijke quotes voor de Qatar vs Ecuador 1X2 weddenschappen, waarbij je het meeste kunt verdienen als je wedt dat Qatar de wedstrijd outright zal winnen. Maar ook voor een gelijkspel is de quote nog best hoog. Volgens ons zit er daarom enorm veel verborgen waarde voor weddenschappen op de openingswedstrijd.

Op dit moment verdien je het meeste bij Betcity, als je een correcte voorspelling plaatst dat Qatar gaat winnen, maar hou de Qatar vs Ecuador odds ook bij bet365 in de gaten aangezien deze nog kunnen veranderen.

Bij bet365 hebben we een aantal zeer interessante waardevolle sub-weddenschappen gevonden. Bijvoorbeeld als je Qatar een handicap geeft met een extra doelpunt. Als je het risico wil verlagen en wedt dat Qatar gelijkspeelt of wint, dan kan je nu nog steeds bijna je inzet verdubbelen bij bet365.

Gezien de historie tussen Qatar – Ecuador en het feit dat dit de officiële openingswedstrijd van het WK voor gastland Qatar is, vinden wij deze speciale weddenschap op bet365 erg interessant. Namelijk de weddenschap waarbij je jouw inzet bijna verzesvoudigd (!) als je wedt, dat Qatar wint en er meer dan 2,5 doelpunten worden gescoord.

Wedden op Qatar vs Ecuador doe je bij een van deze legale bookmakers:

bet365
bet365
Bonus Sports
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen
Promotiecode
Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus
Bonuscode

5. Onze Qatar – Ecuador prognose

Onze Qatar – Ecuador prognose is dat Qatar de wedstrijd wint met een kleine marge. Wij verwachten dat Ecuador aanvallend gaat spelen, maar dat Qatar een sterke allround wedstrijd kan spelen. Qatar zal verdedigend sterk spelen en kansen op het juiste moment benutten. Ali Almoez scoort minimaal één keer voor Qatar. Door het sterke optreden tegen Ecuador zullen Nederland en Senegal zich goed moeten gaan voorbereiden, op hun groepswedstrijd tegen het verrassend sterke gastland Qatar.

6. Dit moet je weten om te wedden op Qatar vs Ecuador

6.1 ⚽️ Wat is de openingswedstrijd van het WK 2022?

De WK 2022 openingswedstrijd is het duel tussen gastland Qatar en Ecuador. Alhoewel deze wedstrijd in eerste instantie niet als eerste wedstrijd op de planning stond, Nederland - Senegal zou eerst worden gespeeld, is het schema op 12 augustus aangepast en de wedstrijd Qatar vs Ecuador een dag naar voren gehaald, naar 20 november.

6.2 ⚽️ Waar kan ik wedden op Qatar vs Ecuador?

Wij raden je aan om te wedden op Qatar vs Ecuador bij een vertrouwde Nederlandse bookmaker; bet365 of Betcity.

6.3 ⚽️ Wie wint; Qatar of Ecuador?

Onze voorspelling voor Qatar - Ecuador is een nipte overwinning voor gastland Qatar.

reageer VoorspellingQatar-Ecuador
Reacties (2)
cristopher_effertz
cristopher_effertz meer dan een jaar geleden
Belangrijke wedstrijd ook voor Nederland. Dit zal de toon zetten voor de rest van de groepsfase
Speel bewust 18+