Voorspelling Rangers - PSV

door LegaleBookmaker van
Voorspelling Rangers - PSV

Na de bloedstollende 3e kwalificatierondes van zowel Rangers als PSV kijken we nu uit naar onze voorspelling voor Rangers - PSV, waar beide ploegen tegenover elkaar staan en zullen uit gaan maken welke ploeg de felbegeerde Champions League groepsfase in mag.

Ragers lijkt licht favoriet te zijn, vooral vanwege het thuisvoordeel. Echter trok PSV zich hier ook niets van aan in de uitwedstrijd tegen Monaco. De Rangers - PSV 1x2 odds zijn als volgt, met de mogelijkheid om de odds voor PSV naar 50x te tillen als je een nieuwe account opent bij Betcity met onze promotiecode.

Rangers Gelijkspel PSV
2.55 3.35 2.88 (verhoog odds naar 50.00)

Nadat PSV na verlenging afrekende met Monaco, wist ook Rangers een 2-0 verliesbeurt in haar heenduel te herstellen door met 3-0 de resturn te winnen. Zodoende staat Rangers FC - PSV op het programma voor dinsdag 16 augustus in Glasgow, voor het heenduel in deze tweeluik.

Wil je meer weten over onze voorspellingen voor Rangers - PSV, er achter komen bij welke bookmaker je het beste kunt inzetten op dit duel en waar je de allerbeste promoties vind om te wedden op Rangers – PSV? Lees dan snel verder!

1. Onderlinge historie Rangers - PSV

De allereerste keer dat Rangers - PSV op het programma stond was in 1978, in de toenmalige Europa Cup 1, waar Rangers over twee wedstrijden de sterkste ploeg bleek. Na een 0-0 remise in Schotland wisten de Rangers in Eindhoven met 2-3 te winnen, een resultaat wat toendertijd als verassing mocht worden gezien.

In 1999 werd Rangers - PSV opnieuw gespeeld, ditmaal in de Champions League, waarbij we een opvallend detail waarnemen. Huidige trainers van beide ploegen, Van Nistelrooij namens PSV en Van Bronckhorst voor Rangers speelde op dat moment als speler bij de clubs waar zij nu hoofdtrainer zijn. Wederom was Rangers te sterk voor de Eindhovense formatie, na een 0-1 overwinning in het Philips stadion won Rangers in eigen huis met een overtuigende 4-1.

De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was in 2011, ditmaal in de Europa League. Wederom eindigde het eerste duel in een doelpuntloos gelijkspel, 0-0 in Eindhoven, waarna PSV haar eerste zege op Rangers wist te boeken op 17 maart 2011, door met 0-1 in Glasgow te winnen.

2. Vorm Rangers en PSV - H2H

Alhoewel tot op heden nog niet wist te winnen van Rangers en de odds licht in het voordel van de Schotten wijzen, is de huidige vorm van PSV erg goed, waar 5 van de 6 laatste wedstrijden in winst eindigde, de andere wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Zowel in de eigen competitie als in de Champions League campagne is PSV bezig aan een erg goede run. Echter is de vorm van Rangers vergelijkbaar naar het hele seizoen kijkende, alhoewel er van de laatste 6 wedstrijden 4 werden gewonnen en 2 verloren.

Teams Rangers PSV
Gespeelde wedstrijden 8 10
Gewonnen wedstrijden 6 (75%) 6 (60%)
Gelijkspel 0 2 (20%)
Verloren wedstrijden 2 (25%) 2 (20%)
Gescoorde doelpunten 17 29
Doelpunten tegen 7 15
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 2.13 2.90
Gemiddeld aantal schoten op doel 4.43 6.71
Over 1.5 doelpunten 8 (100%) 10 (100%)
Over 2.5 doelpunten 6 (75%) 9 (90%)
Balbezit 54% 47%

3. Tips voor het wedden op Rangers - PSV

Beide ploegen zullen met een goede geval aantreden na de knappe prestaties in de vorige ronde, in de wetenschap dat deze laatste horde het verschil tussen de Champions League of Europa League groepsfase zal betekenen en de daarmee tientallen te verdienen miljoenen.

Afgaande op de H2H statistieken tussen Rangers FC - PSV kunnen we als wedtip meegeven dat we doelpunten moge verwachten (2.90 gemiddeld voor PSV en 2.13 voor rangers). Een weddenschap op over 2.5 doelpunten tegen de odd 1.81 lijkt interessant.

We zien dus dat vooral PSV dit seizoen erg makkelijk tot scoren komt, met gemiddeld 2.90 treffers per wedstrijd tot dusverre in alle competities, wat aangeeft dat Rangers op haar best zal moeten zijn om tegentreffers te voorkomen. Een andere goede wedtip voor Rangers - PSV is naar onze mening de weddenschap dat beide teams zullen scoren tegen de odd 1.60.

Vanaf dit seizoen, dus ook bij de Rangers FC - PSV tweeluik geldt dat uitdoelpunten niet meer dubbel tellen, wat invloed zal hebben op de tactische instelling van beide ploegen tijdens een Europees heenduel.

4. 50x Odds boost voor Rangers - PSV

Als je wilt wedden op Rangers - PSV en je denkt dat PSV gaat winnen, dan raden wij aan om gebruik te maken van Betcity, waar je nu kunt profiteren van een 50x Odds Boost promotie met de bonuscode van LegaleBookmaker.

Van deze Rangers - PSV promotie kun je gebruik maken als nieuwe speler bij Betcity met een eerste storting van minimaal €20. De maximale inzet op de Odds Boost is €1 en zodoende is de te behalen winst €50.

Profiteer van de Odds Boost voor Rangers vs PSV bij betcity

Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus

5. De beste odds voor Rangers - PSV

Voor het wedden op Rangers - PSV raden wij aan om in te zetten bij Betcity. Bij deze legale bookmaker ben je verzekerd van de beste odds en een snelle uitbetaling van de winst van jou weddenschappen. Tevens biedt Betcity een fantastische odds boost promotie voor deze wedstrijd!

De odds zullen getuigen dat beide ploegen als redelijk gelijkwaardig worden gezien, terwijl over twee wedstrijden PSV wellicht als lichte favoriet zal worden gezien. Echter zal het thuisvoordeel van de Rangers tijdens dit heenduel nog invloed hebben op de kansen van de Schoten.

Glasgow Rangers vs PSV Eindhoven - Beste odds
Bonus
€50 free bet bonus
Bonus
Sport Bonus
Laatste update: 1660630937

Wij raden aan om regelmatig bij Betcity te kijken naar de odds en verschillende weddenschappen voor Rangers - PSV om jou mogelijke winst zo hoog mogelijk te maken, maar ook de Rangers - PSV odds bij bet365 te raadplegen.

6. Onze Rangers - PSV voorspelling

Naarmate de spanning groeit onderweg naar de Champions League groepsfase zal dit ook bij de wedstrijden te zien zijn, dit zal bij Rangers - PSV niet anders zijn. Beide ploegen kunnen inzakken en op de counter loeren, terwijl Rangers zal hebben meegekeken naar PSV - Monaco en gebruik zal willen maken van de zwakte van PSV bij dode spelmomenten. PSV op haar beurt zal meer aan bal bal zijn in tegenstelling tot de volgende ronde, wat het aanvallende voetbal ten goede zal komen. Onze voorspelling voor Rangers FC - PSV is een voorzichtig gelijkspel.

7. Dit moet je weten over Rangers - PSV

7.1 Waar kan ik Rangers - PSV live kijken?

Je kunt Rangers - PSV, net als andere Champions League kwalificatiewedstrijden, gratis live bekijken via de livestreaming bij Betcity.

7.2 Is de winnaar van Rangers - PSV direct geplaatst voor de Champions League?

Nee, hierna volgt nog de return in Eindhoven. Deze play-off ronde is de allerlaatste horde voor de plaatsing in de groepsfase van de Champions League.

7.3 Waar kan ik het beste wedden op Rangers - PSV?

Voor de wedstrijd Rangers - PSV raden wij je aan om in te zetten bij Betcity. Deze bookmaker heeft altijd goede odds en bets maar nu kun je ook gebruik maken van de 50x Odds Boost promotie voor jouw voorspelling Rangers - PSV.

reageer VoorspellingRangers-Psv
Reacties (1)
Polly the dragon
Polly the dragon ongeveer een maand geleden
Thanks voor de bonus guys! PSV gaat winnen dus die 50x boost komt goed uit smiley
Speel bewust 18+