LegaleBookmaker.nl nl

Voorspelling WK Voetbal 2022

door LegaleBookmaker van
Voorspelling WK Voetbal 2022

In dit artikel bespreken we alles rondom het WK in Qatar en delen we naast onze voorspelling WK Voetbal 2022 en verwachtingen voor de eindsprint van dit toernooi ook wedtips en andere informatie die jij kunt gebruiken om in te zetten op het WK. Natuurlijk kijken we ook naar mogelijkheden om legaal te wedden op het WK voetbal 2022 bij vertrouwde bookmakers waar je de beste WK 2022 odds kunt vinden!

Op 20 november 2022 is het WK voetbal in Qatar van start gegaan, met de traditionele opening in groep A waar het gastland, in dit geval Qatar, voor het eerst aftrapte. Met een sterk deelnemersveld qua gekwalificeerde landen en interessante lotingen zal iedere voetbal liefhebber hebben uitgekeken naar de wintermaanden waar er 28 dagen lang volop internationaal topvoetbal te zien is.

1. Vooruitblik op het WK 2022 in Qatar

Het zal voor de vaste volgers van het voetbal even wennen zijn om in de wintermaanden een WK voetbal te volgen, waar doorgaans het zomerse terrasweer en grote buitenschermen de norm zijn in de steden en landen die nog in het toernooi zitten.

Echter was er genoeg om naar uit te kijken tijdens dit WK voetbal waar naast Nederland en België ook topselecties als Brazilië, Frankrijk en Argentinië meespeelde in de race naar het kampioenschap.

Kortom valt er genoeg te genieten tijdens het WK 2022 in Qatar, waar er iedere wedstrijd een kleine finale betreft in een toernooi bomvol verassingen!

2. Bij deze bookmakers kun je wedden op het WK 2022

In het grote aanbod van online bookmakers is het soms lastig om de juiste bookmaker te vinden voor het wedden op het WK voetbal 2022 in Qatar. Graag helpen we je hierbij door het lijstje wat in te korten, en dan komen we met drie kanidaten.

Voor het wedden op het WK voetbal 2022 kun je het beste terecht bij de bookmakers bet365, Unibet en BetCity. Dit zijn alledrie legale bookmakers voor het wedden op het WK 2022 vanuit Nederland en bieden een ruim aanbod van weddenschappen en goede, eerlijke odds.

Zo kun je bij deze bookmakers terecht om te wedden op individuele wedstrijden tijdens en voorafgaande aan het WK, terwijl je ook kun inzetten op een mogelijke topscoorder, of op welke speler de meeste assist zal geven tijdens WK 2022. Naarmate het toernooi vordert komen altijd weer nieuwe en leuke weddenschappen beschikbaar.

Vertrouwde bookmakers om te wedden op het WK 2022

Bet365
Bet365
Bonus Sports
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten
Bonuscode
BCODE
Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus
Bonuscode
niet vereist
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen
Promotiecode
niet vereist

Verder zijn er vlak voor en tijdens het WK voetbal 2022 in Qatar nog verschillende bookmakers bijgekomen in Nederland. Kijk dus ook zeker even naar ons overzicht van nieuwe bookmakers die in het einde van 2022 nog een licentie in Nederland hebben gekregen.

3. WK 2022 voorspellingen

Hoewel er een aantal leuke verassingen zijn geweest dit WK voetbal, zijn er iedere editie een aantal topfavorieten te benoemen voor de winst en alhoewel Brazilië, een van de grootste favorieten, is uitgeschakeld, zitten Argentinië en Frankrijk nog in de race.

3.1 WK 2022 finale voorspelling

De WK 2022 voorspellingen lieten voorafgaand aan het WK zien dat Brazilië en Frankrijk de grootste kanshebbers waren voor de eindzege, gezien de kwaliteit in beide selecties, met namen zoals Neymar, Vinicius Jr. en Casemiro namens Brazilië en Kylian Mbappé, Benzema en Ngolo Kante aan de Franse kant. Ook op de route naar de halve finale leek er voor Brazilië op papier weinig aan de hand, waar het de lastigste tegenstanders heeft ontlopen.

Echter bleek Kroatië te sterk voor Brazilië, dat in de kwartfinale middels penalties werd uitgeschakeld. Kroatië was vervolgens geen partij voor Argentinië, dat zich plaatste voor de finale en het op zal nemen tegen Frankrijk of Marokko. We gaan hier in meer detail op in in onze WK finale voorspelling.

3.2 WK 2022 topscorer voorspelling

Vanuit dit perspectief is de verwachting dan ook dat een van de supersterren van Franse of Argentijnse selecties ook tot de WK 2022 topscorers zal gaan worden. Voor deze titel lijken Messi en Mbappé de grootste kanshebbers dit toernooi!

4. Onze prognose voor het WK voetbal 2022

Hoewel we nog niet helemaal zeker weten wie elkaar zullen treffen in de finale, is onze verwachting dat Frankrijk zich zal plaatsen voor de finale, door Marokko uit te schakelen in de halve finale. Aan de andere kant heeft Argentinië zich al geplaatste voor de finale aanstaande zondag. Wij verwachten dat Frankrijk te sterk zal blijken en zich voor de tweede keer op rij tot wereldkampioen zal kronen.

5. WK 2022 bookmaker odds

Zoals gezegd zijn de beste bookmakers om te wedden op het WK voetbal 2022 in Qatar bet365, Unibet en Betcity, waar je naast een uitgebreid aanbod ook de beste odds vind voor het wedden op individuele wedstrijden of speler prestaties.

Bij bet365 vind je naast de outright odds ook veel mogelijkheden om te wedden op gebeurtenissen tijdens de wedstrijd terwijl Betcity je de mogelijkheid bied om in te wedden op individuele prestaties gedurende het hele toernooi. Kortom, bekijk beide bookmakers en vergelijk alle odds om er achter te komen welke van deze twee bookmakers de beste WK 2022 odds heeft voor de weddenschap die jij wilt plaatsen!

Vergeet ook niet dat je een leuke welkomstbonus kunt ontvangen wanneer je een account opent bij een bookmaker. Meer over de beste bookmaker welkomstbonussen lees je in onze special.

6. Dit moet je weten om te wedden op het WK 2022

6.1 ⚽ Wanneer is het WK 2022?

Het WK voetbal 2022 loopt van 21 november 2022 tot en met 18 december 2022 in Qatar. De finale wordt gespeeld op 18 december om 16:00 Nederlandse tijd.

6.2 ⚽ Waar kan ik wedden op het WK 2022?

Wedden op het WK voetbal kan bij iedere bookmaker. Belangrijk is wel dat je je weddenschappen plaatst bij een veilige en vertrouwde bookmaker. In Nederland is dat bet365, in België is dat betFIRST.

6.3 ⚽ Wie wint het WK voetbal 2022?

In onze WK 2022 voorspelling houden we rekening met een finalewedstrijd tussen Argentinië en Frankrijk, die door de Fransen gewonnen zal worden.

reageer VoorspellingWkVoetbal2022
Reacties (0)
Speel bewust 18+