Voorspelling WK Voetbal 2022

door LegaleBookmaker van
Voorspelling WK Voetbal 2022

In dit artikel kijken wij vooruit naar het WK en delen we naast onze voorspelling WK Voetbal 2022 en verwachtingen voor dit toernooi ook wedtips en andere informatie die jij kunt gebruiken om in te zetten op Oranje. Natuurlijk kijken we ook naar mogelijkheden om legaal te wedden op het WK voetbal 2022 bij vertrouwde bookmakers waar je de beste WK 2022 odds kunt vinden!

Op 20 november 2022 zal het WK voetbal in Qatar van start gaan, met de traditionele opening in groep A waar het gastland, in dit geval Qatar, voor het eerst zal aftrappen. Met een sterk deelnemers veld qua gekwalificeerde landen en interessante lotingen zal iedere voetbal liefhebber uitkijken naar de wintermaanden waar er 28 dagen lang volop internationaal topvoetbal te zien zal zijn.

1. Vooruitblik op het WK 2022 in Qatar

Het zal voor de vaste volgers van het voetbal even wennen zijn om in de wintermaanden een WK voetbal te volgen, waar doorgaans het zomerse terrasweer en grote buitenschermen de norm zijn in de steden en landen die nog in het toernooi zitten.

Echter is er genoeg om naar uit te kijken tijdens dit WK voetbal waar naast Nederland en België ook topselecties als Brazilië, Frankrijk en Argentinië mee zullen doen in de race naar het kampioenschap.

Kortom valt er genoeg te genieten tijdens het WK 2022 in Qatar, waar er iedere wedstrijd een kleine finale betreft en verrassingen tijdens het toernooi altijd voorkomen!

2. Bij deze bookmakers kun je wedden op het WK 2022

In het grote aanbod van online bookmakers is het soms lastig om de juiste bookmaker te vinden voor het wedden op het WK voetbal 2022 in Qatar. Graag helpen we je hierbij door het lijstje wat in te korten, en dan komen we met drie kanidaten.

Voor het wedden op het WK voetbal 2022 kun je het beste terecht bij de bookmakers bet365, Unibet en BetCity. Dit zijn alledrie legale bookmakers voor het wedden op het WK 2022 vanuit Nederland en bieden een ruim aanbod van weddenschappen en goede, eerlijke odds.

Zo kun je bij deze bookmakers terecht om te wedden op individuele wedstrijden tijdens en voorafgaande aan het WK, terwijl je ook kun inzetten op een mogelijke topscoorder, of op welke speler de meeste assist zal geven tijdens WK 2022. Naarmate het toernooi vordert komen altijd weer nieuwe en leuke weddenschappen beschikbaar.

Vertrouwde bookmakers om te wedden op het WK 2022

Bet365
Bet365
Bonus Sports
Wedkredieten tot €100
Bonuscode
BCODE
Betcity
Betcity
Bonus Sports
€50 free bet bonus
Unibet
Unibet
Bonus Sports
€40 aan gratis weddenschappen

Verder zullen er in de maanden in aanloop naar het WK voetbal 2022 in Qatar nog verschillende bookmakers bijkomen in Nederland. Kijk dus ook zeker even naar ons overzicht van nieuwe bookmakers die in het einde van 2022 nog een licentie in Nederland hebben gekregen.

3. WK 2022 voorspellingen

Hoewel er altijd verrassing komen op een WK voetbal, zijn er iedere editie een aantal topfavorieten te benoemen voor de winst.

3.1 WK 2022 finale voorspelling

De WK 2022 voorspellingen laten op dit moment zien dat Brazilië en Frankrijk de grootste kanshebbers zijn voor de eindzege, gezien de kwaliteit in beide selecties, met namen zoals Neymar, Vinicius Jr. en Casemiro namens Brazilie en Kylian Mbappe, Benzema en Ngolo Kante aan de Franse kant. Ook op de mogelijke route naar de halve finale lijkt voor Brazilië op papier weinig aan de hand, waar het de grootste tegenstanders kan ontlopen. We gaan hier in meer detail op in in onze WK finale voorspelling.

3.2 WK 2022 topscorer voorspelling

Vanuit dit perspectief is de verwachting dan ook dat een van de supersterren van deze selecties ook tot de WK 2022 topscorerers kan gaan worden. Voor deze titel lijken Neymar en Mbappe de grootste kanshebbers, terwijl ook Ballon d’Or 2022 winnaar Karim Benzema hoge ogen kan gooien dit toernooi!

4. Onze prognose voor het WK voetbal 2022

Hoewel er veel afhankelijk is van wie elkaar zullen treffen op het pad naar de finale, is onze verwachting dat naast Brazilië en Frankrijk, ook België, Nederland en Argentinië het ver kunnen schoppen dit WK in Qatar. Aan de andere kant van de medaille gloort er weinig hoop voor de Aziatische deelnemers zoals Iran en gastland Qatar gezien het sterke deelnemersveld dit WK 2022. De verrassing van het toernooi zou naar onze mening de Verenigde Staten kunnen worden dit WK.

5. WK 2022 bookmaker odds

Zoals gezegd zijn de beste bookmakers om te wedden op het WK voetbal 2022 in Qatar bet365, Unibet en Betcity, waar je naast een uitgebreid aanbod ook de beste odds vind voor het wedden op individuele wedstrijden of speler prestaties.

Bij bet365 vind je naast de outright odds ook veel mogelijkheden om te wedden op gebeurtenissen tijdens de wedstrijd terwijl Betcity je de mogelijkheid bied om in te wedden op individuele prestaties gedurende het hele toernooi. Kortom, bekijk beide bookmakers en vergelijk alle odds om er achter te komen welke van deze twee bookmakers de beste WK 2022 odds heeft voor de weddenschap die jij wilt plaatsen!

Vergeet ook niet dat je een leuke welkomstbonus kunt ontvangen wanneer je een account opent bij een bookmaker. Meer over de beste bookmaker welkomstbonussen lees je in onze special.

6. Dit moet je weten om te wedden op het WK 2022

6.1 ⚽ Wanneer is het WK 2022?

Het WK voetbal 2022 loopt van 21 november 2022 tot en met 18 december 2022 in Qatar. De finale wordt gespeeld op 18 december om 16:00 Nederlandse tijd.

6.2 ⚽ Waar kan ik wedden op het WK 2022?

Wedden op het WK voetbal kan bij iedere bookmaker. Belangrijk is wel dat je je weddenschappen plaatst bij een veilige en vertrouwde bookmaker. In Nederland is dat bet365, in België is dat betFIRST.

6.3 ⚽ Wie wint het WK voetbal 2022?

Dat is nu natuurlijk nog lastig in te schatten, maar volgens onze WK 2022 voorspelling zouden Brazilië en Frankrijk het meeste kans maken.

reageer VoorspellingWkVoetbal2022
Reacties (0)
Speel bewust 18+